Content marketing

Content marketing is een onmisbare factor binnen elke marketingstrategie. Met passende content bied je jouw doelgroep informatie die uiteindelijke mede bepaalt of een klant jouw producten of diensten afneemt.

Zowel b2b als b2c organisaties kunnen content marketing uitbesteden aan ON. Digital Marketing. We maken je contentmarketingstrategie en zorgen voor uitvoering op het hoogste niveau. Content met de juiste tone-of-voice en stijl maken we voor alle gewenste kanalen, van website tot drukwerk en van social media tot blogs.

Wil je weten wat content marketing voor jouw organisatie kan betekenen? Neem nu contact op voor vrijblijvend advies!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WAAROM CONTENT MARKETING?

Content marketing helpt je om bestaande en nieuwe klanten te bereiken en binden. Je biedt informatie om bekend te maken wat de meerwaarde van jouw organisatie is.

Relevante content op je website heeft een mooie bijkomstigheid: je rankt beter in Google. Daarom zijn contentmarketing en SEO optimalisatie ook nauw met elkaar verbonden.

Om resultaten te boeken is het belangrijk om consistent om te gaan met contentproductie.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld e-mail marketing en SEA zal je het resultaat met name op de lange termijn voelen, maar dit neemt niet weg dat investeren in content heel belangrijk is.

CONTENT MARKETING STRATEGIE EN PRODUCTIE UITBESTEDEN AAN ON.

Content marketing uitbesteden? Dat kan bij ON. Digital Marketing. Wij zijn bijzonder veelzijdig en onderscheiden ons op verschillende vlakken:

  • Wij beheersen alle facetten van content marketing.
  • Goed is niet goed genoeg bij ON. Digital Marketing. Je (digital) content marketing traject is maandelijks opzegbaar, waardoor we altijd gedreven zijn om het allerbeste te leveren.
  • Je betaalt alleen voor werkzaamheden waar je echt wat aan hebt. We zetten onze kennis, ervaring en creativiteit in om de beste content te maken.
  • Je weet altijd wat we doen en waarom we dat doen. Daarnaast ontvang je heldere rapportages.
  • Samenwerking staat voorop. Met jouw input kunnen we de beste resultaten boeken!

CONTENT MARKETING BUREAU VOOR B2B EN B2C

Natuurlijk is content marketing een breed begrip. Wij leveren graag maatwerk. Onderaan deze pagina zie je een overzicht van een aantal opties die wij leveren, maar vanzelfsprekend is er meer mogelijk. Wij zijn beschikbaar voor zowel eenmalige content marketing projecten als complete trajecten. Daarmee bedienen we zowel B2B als B2C organisaties.

SUBDIENSTEN BINNEN CONTENT MARKETING

Er zijn veel subdiensten die je onder content marketing zou kunnen scharen. Bij ON. kunnen we bijvoorbeeld het volgende voor je betekenen:

Creatieve content productie

Een aansprekende tekst schrijven kan soms best lastig zijn. Wij schrijven vernieuwende content die aansluit bij jouw doelgroep. Hoe meer jouw content onderscheidend is, hoe meer je boven het maaiveld uitspringt.

Blog laten schrijven

Blogs op je website hebben verschillende voordelen. Je kunt je doelgroep aantrekken met interessante informatie, terwijl blogs ook meerwaarde hebben voor je posities in zoekmachines. Wij leveren de beste blogs waarmee jij impact maakt.

SEO copywriting

Jouw producten, productcategorieën en diensten krijgen een boost als ze begeleid worden door hoogwaardige content. SEO copywriting is onmisbaar om de beste posities in zoekmachine te veroveren.

Persberichten

Persberichten schrijf je omdat je getoond wil worden in de media. Wij kennen de mogelijkheden en weten hoe je een nieuwswaardig bericht naar verschillende media stuurt.

Social media content marketing

Creatieve content geeft jouw social media kanalen een boost. Natuurlijk kunnen we jou helpen als het gaat om social media content marketing. We zijn gespecialiseerd in Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

Grafisch design

Grafisch design bepaalt voor een deel de uitstraling van je organisatie. Onze designers kunnen designs maken voor talloze toepassingen. Vanzelfsprekend is het belangrijk om eerst een huisstijl vast te leggen, mocht deze er nog niet zijn.

Bedrijfsfotografie

Content marketing is meer dan tekst alleen. Foto’s geven je uitingen een professionele look, mits ze door een professional gemaakt zijn. Wij hebben specialisten in huis die prachtige foto’s van je organisatie, personeel en producten maken.

Bedrijfsvideo

Naast fotografie kan ook video een waardevolle toevoeging zijn voor je marketingstrategie. Denk aan flitsende productpresentaties en instructievideo’s. We hebben de kennis, vaardigheden en hardware in huis om jouw video’s te produceren.

Content marketing consulting

Wil je aan de slag gaan met (digital) content marketing en de uitvoering zelf doen? Wij zorgen graag voor advies en begeleiding. We kunnen je trainen om het beste werk te leveren, controle uitoefenen om kwaliteit te waarborgen of je contentmarketingstrategie uitwerken.

Business Case

Een business case of case study laten schrijven is ideaal voor bedrijven in de B2B markt. We vertellen je succesverhalen, wat met name voordeel kan opleveren bij het binnenhalen van nieuwe klanten.

Vacaturetekst laten schrijven

Een vacaturetekst laten schrijven door een content marketing bureau is slim. Vacatureteksten staan vaak bol van clichés en vallen daardoor nauwelijks op.

Wij maken onderscheidende teksten waarmee je wél de beste kandidaten aantrekt.

on-foto

ADVIES OVER CONTENT MARKETING

Content marketing uitbesteden is slim als je zelf niet de expertise in huis hebt. Wij hebben de beste specialisten in huis die voor elk type organisatie de juiste strategie en content leveren.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Twijfel niet en vraag nu vrijblijvend advies aan over content marketing!