Creatieve content

Met creatieve content zet je jouw onderneming in de schijnwerpers, val je op tussen de massa en komt jouw branding echt goed tot zijn recht. Als full-funnel marketing bureau verzorgen we bij ON. graag alle aspecten van dit essentiële stukje marketing voor je! Lees verder om te ontdekken hoe jij jouw onderneming naar nieuwe hoogtes kunt tillen met behulp van onze creatieve content…

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

Hoe je jouw onderneming eruit laat springen met creatieve content

Creatieve content is dat wat jouw bedrijf uiteindelijk onderscheidt van de concurrentie. Nu AI het online landschap heeft overgenomen en steeds meer bedrijven hun tone-of-voice hard aan het verliezen zijn, is er weinig effectiever dan een stukje menselijke branding. Tenslotte is het publiek al die droge teksten van ChatGPT en copy-pasted hype-content op Instagram wel zat. Het is tijd voor iets nieuws: een stukje creativiteit!

Als full-funnel marketing bureau houden wij bij ON. ons bezig met elke fase van de customer journey. Ja, je kunt potentiële klanten in de Awareness-fase wel bereiken met ads op Facebook of Instagram, net zoals dat de Interest-fase goed te prikkelen is met SEO, maar dat garandeert niet dat die klanten ook terugkomen als ze eenmaal een aankoop hebben gedaan. Daarvoor moet je kunnen garanderen dat je niet vergeten wordt, en dat je loyaliteit opbouwt. Dát is nou net waarbij creatieve content zo uitstekend kan helpen.

Creatieve content 1

Wat verstaan we bij ON. onder creatieve content?

Het concept van ‘creatieve content’ is heel breed. Dat is niet gek: alle vormen van content waarbij een stukje creativiteit en marketingtactieken komen kijken, kun je hieronder scharen. Laten we daarom eens kijken wát we bij ON. precies verstaan onder creatieve content.

SEO-teksten

Bij SEO-teksten denken veel mensen nog aan spammerige onzinteksten waarin een bepaald zoekwoord eindeloos wordt herhaald. Niets is echter minder waar! Sowieso wordt dit soort content allang door Google afgestraft, maar je gaat er ook niet mee converteren. Stel dat je zelf op een website komt met dit soort teksten, word je dan echt geprikkeld om tot actie over te gaan? Dacht het niet, toch?

Dat is waarom SEO-teksten óók onder de creatieve content gerekend worden: de inhoud moet sterk zijn, de boodschap overbrengen en stimulerend werken. Goede, creatieve SEO-teksten, die laat je bij ON. schrijven.

Blogs

Ook blogs zijn een stukje creatieve content dat niet op jouw website mag ontbreken! In deze teksten krijgt jouw (en onze) expertise de kans om écht te stralen en jouw bezoekers te boeien of te inspireren met uitleg of verhalen over jouw diensten.

Bedrijfsfotografie/-video’s

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, en als het aankomt op social media platformen kunnen we wel stellen dat beeld echt álles is. Daarom komen onze contenthelden graag bij onze klanten langs op locatie om prachtige bedrijfsfoto’s en -video’s vast te leggen waar jij nog maanden mee vooruit kunt in je contentkalender.

Visuals

Naast foto’s en video’s creëren wij ook graag de sprankelendste visuals en graphics voor je. Laat je branding maar aan ons over: van logo’s en banners tot infographics, wij maken ze allemaal in jouw huisstijl – en desnoods helpen we je graag die huisstijl van de grond af op te bouwen!

Social media posts

Social media marketing is een van onze grootste diensten, en ook precies de reden waarom wij ons hebben toegespitst op het creëren van al die foto’s, video’s en graphics. Ook de posts zelf zetten wij graag voor je in elkaar, waarna we diep in de data kijken om te zien welke vorm van creatieve content het nou eigenlijk het beste doet. Want extra bereik, engagement én omzet, daar doen we het uiteindelijk voor!

Nieuwsbrieven

Tot slot wijden onze e-mail marketeers zich dagelijks aan het uitbrengen van nieuwsbrieven met headlines die de ontvangers simpelweg niet kunnen weerstaan! Zet jouw productassortiment in de spotlights met strakke layouts en slimme lokkertjes en zie die kliks binnenkomen. Hierbij zijn gepersonaliseerde nieuwsbrieven van het grootste belang; zonder die branding ben jij namelijk een van de velen, en wordt de kans een stuk groter dat jouw mails in de spamfolder belanden. Dat wil je toch niet? Dat is waarom je kiest voor de creatieve content van ON.!

Waarom je jouw creatieve content aan ON. zou overlaten

We geloven dat we best een aardig punt hebben gemaakt voor waarom je jouw creatieve content aan ON. zou overlaten, maar ben je nog niet overtuigd? Lees dan dit eens:

  • Als full-funnel marketing bureau kun je alle aspecten van jouw online marketing aan ons overlaten. Dat betekent dat gedoe met andere partijen helemaal verleden tijd kan zijn, als jij dat wilt. Wij hebben inzicht in alles wat wij voor jou doen én stemmen onze bezigheden af met de andere afdelingen, voor één krachtige creatieve content strategie.
  • Bij ON. staat jouw wens altijd centraal. Wij nemen jouw visie en doelen uitgebreid met je door en werken vervolgens met jou samen om ze waar te maken. Dit betekent ook dat als jij bepaalde ideeën hebt over onze werkwijze of juist bepaalde onderdelen liever níet uit handen geeft, dit zeker mogelijk is!
  • Goed is bij ons niet goed genoeg; wij gaan altijd tot het uiterste om onze klanten tevreden te houden! En mocht je toch niet tevreden zijn? Onze contracten zijn altijd maandelijks opzegbaar, zodat je nooit ergens aan vast zit. Zo blijven wij onszelf pushen en ga jij met een gerust gevoel met ons in zee.

Interesse in ON.ze creatieve content? Neem contact op!

Heeft onze kijk nu je interesse gewekt en ben je benieuwd wat wij precies voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende online marketing scan, dan nemen we graag met je door hoe jij jouw marketinginspanningen naar een nóg hoger niveau kunt tillen met de kracht van onze creatieve content.