DV360

Display en Video 360, ook wel DV360 genoemd, is Google’s Demand Side Platform. Vroeger werd dit DoubleClick genoemd. Tegenwoordig kan jij op meer dan 900 miljoen grote websites real-time advertentieruimte inkopen. Denk hierbij aan De Telegraaf, Funda, Nu.nl, RTL Nederland, Buienradar en meer!

ON. is een Google Certified Partner. Hierdoor weet jij zeker dat jij in goede handen bent. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw merk opvalt bij je doelgroep en doelen worden bereikt.

Benieuwd naar DV360 en wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een advies bij ons op!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WAT IS DV360?

DV360 is een tool waarin jij je creatieve campagnes kunt plannen, ontwerpen en beheren. Hierdoor wordt adverteren op één centrale plek gedaan, wat het heel overzichtelijk maakt. Het maakt ook gebruik van programmetic inkoop, oftewel geautomatiseerde inkoop. Hierdoor creëert Google aan de hand van jouw voorwaarden en criteria automatisch een advertentie!

Google Ads DV360 wordt veel gebruikt tijdens branding campagnes. Wil jij opvallen tussen alle andere advertenties? Zorg dan dat jij de Display en Video advertenties op de goede plek hebt staan en aan het juiste publiek laat zien. Wij kunnen jou hierbij helpen, want wij snappen ook dat dit vraagt om een specialist.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DV360 EN DOUBLECLICK?

Klinkt DV360 voor jou een beetje als DoubleClick? Dat kan kloppen! DoubleClick was tot een paar jaar geleden de tool waarmee je soortgelijke campagnes kon maken. Toen nam Google DoubleClick over en gebruikte dit als Google Display Marketing tool. Hiermee kun je banners, video’s, audio en rich media aan je doelgroep laten zien!

Doordat mensen visueel zijn ingesteld is Display en Video Advertising steeds populairder geworden. Dit zie je ook in de markt, het wordt steeds lastiger om op te vallen. Gelukkig is de 360 Display ontwikkeld, waardoor jouw doelgroep niet om je heen kan. Zeker niet wanneer deze automatisch ingekocht kunnen worden, waardoor jij altijd raak schiet!

WAAROM DISPLAY EN VIDEO 360 BIJ ON.?

Adverteren met Google Ads DV360 vereist specifieke kennis. Daarom is het slim om dit uit te besteden aan ON. Digital Marketing. Waarom onze werkwijze onderscheidend is?

 • Wij ontwerpen DV360 advertenties voor jou met onze grafische ontwerper.
 • De beste DV360 specialisten vind je in ons team.
 • Je weet altijd wat we doen en waarom, wij overleggen alles. Transparantie staat voorop.
 • De laatste ontwikkelingen zijn bij ons bekend, daarom zijn wij zeer innovatief en lopen wij voor op de concurrentie.
 • Onze resultaten spreken voor zich. Geen vaste contracten bij ON., maar een maandelijkse opzegbaarheid. Hierdoor laten wij jou graag onze hoge kwaliteit zien en is dat de reden dat je bij ons blijft. No strings attached!

Het gedreven team van specialisten staat voor jou klaar om advies te geven. Daarom willen wij jou graag helpen!

on-foto

DE VOORDELEN VAN DV360

Het adverteren met Display en Video 360 kan kostbaar zijn. Desondanks is het een zeer waardevolle advertentiemethode voor jouw bedrijf! Waarom? Wij hebben een aantal voordelen van DV360 voor je op een rij gezet.

 1. De juiste mensen worden op het juiste tijdstip op de juiste plaats voor de juiste prijs bereikt.
 2. Je merk valt enorm op met de afbeeldingen en video’s in Google Ads DV360, zo trek je echt de aandacht!
 3. We ontwikkelen slimmere, snellere campagnes voor je merk, door middel van programmetic inkoop.
 4. Een wereldwijd bereik op de beste websites.
 5. Je houdt in één tool het overzicht van je investering.
 6. Naadloze afstemming tussen alle Google Marketing Platforms, waaronder Data Studio en Campaign Manager.

Wil je meer weten over dit type adverteren via Google? Vraag dan vrijblijvend advies op bij de specialisten van ON. Digital Marketing.

VRAAG BIJ ON. VRIJBLIJVEND ADVIES OP OVER DV360

Het Google Display Network kan zeer gecompliceerd zijn. De demand side platform en sell side platform gevel elkaar de ruimte om advertenties in te kopen en te verkopen. Hierdoor kun jij jouw naamsbekendheid vergroten en doelen behalen.

ON. zit vol creatieve en innovatieve ideeën. Benieuwd hoe wij jou kan helpen bij het adverteren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij vertellen jou graag meer over DV360 en onze andere diensten!