Email marketing

E-mailmarketing uitbesteden is een goed idee, zeker als je de uitvoering bij ON. Digital Marketing neerlegt. Wist je dat 95% van onze mailcampagnes binnen drie maanden rendabel is?

Mailen is een perfecte manier om je resultaten te verbeteren. Meer rendement uit je webshop halen of meer leads voor je organisatie nodig? Grote kans dat deze vorm van direct marketing bijzonder effectief is.

Denk je aan het uitbesteden van e-mailmarketing? Vraag nu vrijblijvend advies aan!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WAAROM E-MAILMARKETING?

E-mailmarketing is uiterst effectief voor het verhogen van het aantal leads, offerte-aanvragen of simpelweg de omzet. Het is onmisbaar in je marketingstrategie en perfect te combineren met bijvoorbeeld SEO en SEA.

Mailen is een ideale manier om in contact te blijven met klanten. Je schrikt misschien zelf wel eens van alle e-mails die je ontvangt van onder meer webwinkels. Inderdaad, ze doen dit niet omdat het niet werkt. Je kunt bijvoorbeeld een nieuwsbrief mailen, maar ook aanbiedingen, cross-sells of upsells. Zelfs voor het binnenhalen van nieuwe klanten is e-mail geschikt, ook voor B2B bedrijven.

MEETBARE RESULTATEN

De persoonlijke benaderwijze en mogelijkheden om goed afgebakende doelgroepen te mailen maken e-mail extra aantrekkelijk. Daarnaast zijn resultaten perfect meetbaar. We kunnen onder meer kijken naar het aantal keren dat een mail geopend wordt, hoeveel kliks er zijn (bijvoorbeeld naar je website) en zien ook hoeveel afmeldingen een mail oplevert. Met de gegevens kunnen we campagnes steeds weer optimaliseren.

on-foto

WAAROM JE E-MAILMARKETING UITBESTEDEN AAN ON.?

Denk je aan e-mailmarketing uitbesteden? ON. helpt je graag om je resultaten te boosten met een effectieve werkwijze.

  • 95% van de e-mail trajecten bij ON. is binnen drie maanden rendabel.
  • Betrouwbare en effectieve campagnes voor e-commerce bedrijven bouwen wij samen onder meer met onze partner Reloadify.
  • We kunnen werken met alle gangbare mailsystemen.
  • Je weet altijd wat we doen en waarom we dat doen. Je ontvangt maandelijks een heldere rapportage van de resultaten en uitgevoerde werkzaamheden.
  • We maken jouw traject volledig op maat en je hebt persoonlijk contact met een specialist.
  • Wij gaan door waar anderen stoppen: voor ON. is goed niet goed genoeg.

RELOADIFY EN OVERIGE SYSTEMEN

Als je e-mailmarketing gaat uitbesteden, wil je kunnen vertrouwen op de beste dienstverlening. Voor e-commerce webshops werken we samen met Reloadify, een Nederlands bedrijf. Reloadify levert een performance gericht systeem dat alles bevat om meer rendement te halen uit jouw webshop via e-mailmarketing.

Natuurlijk kunnen wij niet alleen webshops helpen, want we ondersteunen bijvoorbeeld ook dienstverlenende bedrijven. Als leadgeneratie het doel is, maken we onder meer gebruik van Mailblue, dat draait op de betrouwbare software van Active Campaign. Overigens kunnen we ook werken met alle andere gangbare systemen.

Dankzij onze expertise zijn we in staat om precies te leveren wat jij als ondernemer nodig hebt. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact op!

E-MAILMARKETING AUTOMATION

Dankzij e-mailmarketing automation kunnen we jouw campagnes nog effectiever maken. Wat houdt automation in? Het wil in principe zeggen dat we op basis van beschikbare informatie de juiste mail op het juiste moment sturen. We geven je enkele voorbeelden:

  • Klant is jarig en krijgt daardoor een speciale verjaardagsaanbieding toegestuurd.
  • De klant kocht een televisie en krijgt een week later een bijpassende soundbar aangeboden.
  • In 2012 kocht de klant een televisie. Nu krijgt de klant een mail om up te graden naar een nieuw model.
  • Klant heeft een zwembad gekocht. Na een maand gaat er automatisch een mail de deur uit met tips voor het onderhoud.

JE E-MAILMARKETING UITBESTEDEN AAN ON. DIGITAL MARKETING?

Eigenlijk mag e-mailmarketing niet ontbreken in je marketingstrategie. Zeker als je al over een database met adressen beschikt, is het een gemiste kans als je geen e-mail campagnes hebt.

Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je graag vrijblijvend advies? We beantwoorden graag al je vragen en leggen uit waarom e-mailmarketing uitbesteden aan ON. een goed idee is!