E-MAIL MARKETING

Vrijblijvend advies?

We nemen vaak dezelfde dag nog contact op om door te nemen hoe we je kunnen helpen!

E-MAIL MARKETING

Meer uit je bestaande klantenbestand halen? Dan is e-mail het kanaal voor jou. Bereik je klanten met specifieke targeting en speel in op interesse, aankoopgeschiedenis of retentie. Goedkoop, snel en effectief – waar wacht je op?
e-mail marketing

HOE HET WERKT

Als het gaat om het maximale uit je budget te kunnen halen, heb je geschoold personeel nodig. Mensen die het spelletje snappen. Alle marketeers kennen het systeem als hun broekzak en ON. is Google Certified Partner. Zo weet je zeker dat je budget in goede handen is en dat altijd het onderste uit de kan gehaald wordt.

DE SLEUTEL TOT SUCCES

Segmentatie! Plaats je elke klant op basis van interesse of conversie? Dan ben je op de goede weg.

Nu kun je iedereen een kortingscode sturen voor een accessoire. Laat dit nu ook net aansluiten bij het product dat ze zojuist hebben gekocht. Hoe weten ze dat toch? Een goede e-mailcampagne speelt in op de behoefte van de gebruiker, voordat die er daadwerkelijk is!

werk aan je relaties

WERKEN AAN JE RELATIES

Wil je dat men meer bij jou gaat afnemen, dan moet je investeren in die relatie. Geef kortingen op producten, start een dialoog met je klanten. Gebruik die data om je communicatie te verbeteren.

 Geen idee waar je moet beginnen? Wij wel. E-mail ON!