Facebook advertenties uitbesteden

Je Facebook advertenties uitbesteden kan een goede oplossing zijn als je wel weet dát je je publiek uitstekend via dit platform zou kunnen bereiken, maar zelf niet weet hóe je dat het beste zou kunnen doen. Of misschien heb je daar wel eigenlijk geen tijd voor, en houd je je liever bezig met wat er echt toe doet: je bedrijfsvoering.

Wie aan social media marketing doet, kan eigenlijk niet zonder Facebook ads. Daarom lees je op deze pagina meer over wat je Facebook advertenties uitbesteden inhoudt!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WAT IS FACEBOOK ADVERTEREN?

Facebook adverteren verwijst normaal gesproken naar het betaald adverteren op dit social media platform. Je Facebook uitbesteden zal dan ook hoofdzakelijk draaien om deze advertenties, máár hier kan ook een stukje organische content bij komen kijken.

FACEBOOK ADVERTENTIES: PAID CONTENT

Zoals gezegd doelen we met Facebook advertenties op de paid content die je op dit platform uploadt via hetzelfde Meta dashboard als bijvoorbeeld je Instagram advertenties. Hierbij heb je de mogelijkheid om links te hangen aan prachtige visuele content, met als doel om Facebookgebruikers over de streep te trekken en een aankoop bij jou te doen. Deze gebruikers hoeven jouw account niet te volgen: het punt van deze Facebook ads is juist dat je betaalt om jouw producten te tonen aan een nieuwe, door jou gekozen doelgroep.

Je Facebook advertenties uitbesteden kan juist om deze reden verstandig zijn, aangezien een online marketing bureau veel ervaring heeft met het creëren en het tracken van doelgroepen. Juist bij betaalde content is het namelijk zeer belangrijk dat je budget niet verloren gaat aan ongeïnteresseerde partijen op wie jouw product niet aansluit!

EIGEN POSTS: ORGANISCHE CONTENT

Organische content valt technisch gesproken níet onder Facebook advertising, maar ook dit is een belangrijk aspect van klantenbinding. Hierbij gaat het specifiek om de posts die je zelf op je account plaatst, die vervolgens zichtbaar wordt voor jouw volgers. Bovendien kan sterke organische content gedeeld worden, zichtbaar worden voor anderen en in het beste geval zelfs viral gaan!

Ook dit stukje Facebook marketing kun je daarom deels aan ons uitbesteden. We helpen je graag!

on-foto

VOOR WIE IS FACEBOOK MARKETING UITBESTEDEN EEN SLIMME ZET?

Facebook marketing uitbesteden is een slimme zet voor vrijwel alle bedrijfseigenaren die hun product onder een groot publiek op de kaart willen zetten! Hoewel Facebook wel in populariteit lijkt af te nemen, blijft dit (in 2023) het grootste social media platform van Nederland, met 9,9 miljoen gebruikers. Dit is dus een kans die je niet wilt onderschatten.

DE PLAATS VAN FACEBOOK ADVERTENTIES IN FULL FUNNEL MARKETING

ON. Digital Marketing is een full funnel marketing bureau, wat inhoudt dat we bij onze marketing strategieën rekening houden met de gehele customer journey.

Kort gezegd zijn Facebook advertenties een geschikt middel om klanten in iedere fase van de klantreis aan te spreken. Bereik een volledig nieuw publiek in de Awareness-fase, overtuig nog-niet-kopende bezoekers in de Consideration- en Purchase-fase en stimuleer herhaalaankopen bij klanten in de Retention-fase, allemaal dankzij de kracht van remarketing.

Meer weten? Lees dan onze blog over de customer journey en full funnel marketing.

WAAROM ZOU JE JE FACEBOOK ADS UITBESTEDEN AAN ON.?

Waarom zou je je Facebook ads uitbesteden aan ON. als er zoveel partijen zijn? Wij leggen het je graag uit:

  • Bij ons is gewoon goed niet goed genoeg. Onze contracten zijn maandelijks opzegbaar, zodat jij nergens aan vastzit en wij onszelf tot het uiterste moeten blijven pushen!
  • Onze social media specialisten werken sterk data-gedreven. We volgen jouw resultaten op de voet en sturen op het juiste moment bij, zodat jouw advertentiebudget goed besteed wordt.
  • We zijn niet slechts een online marketing bureau, we zijn ook je partner! Dat betekent dat we luisteren naar jouw wensen en onze aanpak van jou laten afhangen.
  • Ook voor creatieve content kun je bij ons terecht! Dat betekent dat onze content marketing specialisten graag met je meedenken over jouw visuals en posts, mocht je dat willen. Je Facebook advertising uitbesteden draait bij ons om méér dan enkel data.
on-foto