Google Display

Met Google Display kun je effectief adverteren op veelbezochte websites. Hoe? Laat dat maar aan de specialisten van ON. Digital Marketing over. Wij weten als geen ander hoe we jouw product(en) of dienst onder de aandacht moeten brengen bij je doelgroepen.

Binnen het Google Display Netwerk (GDN) vallen talloze grote en kleinere websites. Je kunt zowel afbeeldingen als bewegende beelden gebruiken, wat natuurlijk een uitgelezen kans is om jouw merk, producten of diensten bekend te maken bij een groot publiek.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen met Google Display Ads? Vraag nu om vrijblijvend advies!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WAT IS GOOGLE DISPLAY?

Google Display is een advertentieplatform waarbij jouw advertenties worden getoond op websites die zijn aangesloten bij het Google Display Netwerk (GDN). Naast miljoenen onafhankelijke websites behoren ook YouTube en Gmail tot dit netwerk.

Je adverteert door middel van afbeeldingen of video. Dankzij het grote aantal websites dat is aangesloten bij het GDN, is de kans groot dat er websites zijn waarop jouw doelgroep zich bevindt.

Google heeft zijn tools voor het instellen van de Ads perfect ingericht, zodat we in staat zijn om heel nauwkeurig doelgroepen af te stemmen.

on-foto

GOOGLE DISPLAY UITBESTEDEN AAN ON. DIGITAL

Google Display Advertising uitbesteden? Natuurlijk kan dat bij ON. Digital Marketing. Je profiteert dan van een gigantische portie kennis en ervaring. Maar er zijn meer voordelen:

  • ON. is een Google Certified Partner.
  • Dankzij onze transparante werkwijze weet je altijd wat we doen en waarom we dat doen; je ontvangt maandelijks een overzichtelijke rapportage.
  • We volgen altijd de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Google Display Advertising. Jij profiteert daarvan en behaalt de beste resultaten.
  • Onze eigen designers ontwerpen jouw advertenties. We maken professionele designs voor maximale impact.

DOELTREFFENDE DESIGNS VOOR DISPLAY ADS

De inzet van Google Display Ads kan veel opleveren, mits de uitvoering van een hoog niveau is. Bij ON. weten we precies hoe we jouw doelgroepen kunnen bereiken, wat natuurlijk een belangrijke voorwaarde is om doelen te behalen.

Daarnaast zorgen creatieve designers voor passende designs van je advertenties. Hoe beter een advertentie opvalt, hoe groter de kans dat je daadwerkelijk kliks en conversies krijgt.

Uiteraard gaat dit allemaal in overleg met jou. We houden rekening met je huisstijl en maken designs die écht aansluiten bij de identiteit van je organisatie.

HEEFT GOOGLE DISPLAY OOK NADELEN?

In vergelijking met zoekmachine adverteren ligt het conversiepercentage bij Google Display vaak lager. Onlogisch is dit niet: als je adverteert in zoekmachines, tref je mensen die al bewust op zoek zijn naar een product of dienst.

Doorgaans tref je de consument met Google Display Ads op een vroeger stadium in de zogenaamde customer journey, waardoor de kans op directe verkoop kleiner is.

Google Display is goed in te zetten met andere online marketing kanalen, zoals SEA (zoekmachine adverteren), SEO en e-mail marketing.

VRIJBLIJVEND ADVIES OVER GOOGLE DISPLAY ADVERTISING

Het Google Display Netwerk (GDN) bevat talloze websites waarop je kan adverteren. Wat je doelgroep ook is, de kans is groot dat deze dienst ook voor jou interessant is. Om maximaal resultaat te behalen met je online marketing, is het slim om ook na te denken over onder meer SEO, SEA en e-mail marketing.

Wil je weten wat voor jou de beste opties zijn? Vraag gerust om vrijblijvend advies. We vertellen je graag meer over Google Display Advertising en onze andere diensten!