Gratis online marketing scan

Een online marketing scan is dé oplossing voor iedere ondernemer die nog twijfels heeft bij wat een online marketing bureau voor hem of haar kan betekenen. Bij ON. is zo’n marketingscan helemaal gratis en vrijblijvend! Dat betekent dat wij eerst voor jou in kaart brengen op welke vlakken nog winst te behalen valt, waarna jij kunt beslissen of jij met ons in zee wilt. Klinkt goed? Vraag dan onze gratis online marketing scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

Onze samenwerkingen
Ziengs Logo
Partner MYT Shutters logo
Partner Reclameland logo
logo-topdutch
Partner Zechsal
logo-koffiewinkel
Partner Topshops logo
Partner Corparis logo
Dunlop_logo
Partner Zijlstra naaimachines logo
Partner Beerdome logo
Partner Drukland logo
Partner Bestrating.nl logo
Partner Nieuw Wonen Nederland logo

We are ON.

Waarom een online marketing scan bij ON.?

Een online marketing scan biedt inzichten die je verder helpen om jouw (online) business naar een hoger niveau te tillen. Bij ON. Digital Marketing geloven we sterk in de kracht van gepersonaliseerde strategieën. Ons gratis online marketing advies vormt de ideale start voor elke ondernemer die zijn online aanwezigheid wil optimaliseren. Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom richten wij onze aandacht op maatwerk.

Ons ervaren team van experts analyseert grondig jouw huidige online marketinginspanningen, jouw branche, concurrentie en meer. Door gebruik te maken van geavanceerde tools en technieken, identificeren we niet alleen kansen, maar ook mogelijke knelpunten. Het resultaat van onze online marketing scan? Een helder inzicht in waar jouw onderneming staat en welke stappen nodig zijn voor groei.

Over ons

"AL ONZE DIENSTEN
ZIJN VANAF DE START MAANDELIJKS OPZEGBAAR"

Neem contact met ons op en
bekijk de mogelijkheden!
Doe de gratis scan
😮 cursor-on

hoe gaan wij te werk?

1 GRATIS MARKETING SCAN

Ben je (nog) geen opdrachtgever van ON., maar ben je wel benieuwd waar voor jouw onderneming kansen liggen of wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Wij maken dit graag inzichtelijk middels een op maat gemaakte online marketing scan!

Vraag een gratis marketing scan aan
2 SETUP

Besloten om met ON. Digital Marketing in zee te gaan? Super! We starten een traject bij ON. met een setup gesprek. Voorafgaand aan dit gesprek sturen wij de opdrachtgever een vragenlijst. Door deze vragen en antwoorden te bespreken tijdens het setupgesprek, leren wij het bedrijf en de markt van de opdrachtgever beter te kennen en bespreken we de verwachtingen van het traject.

3 STRATEGIE/ROADMAP OPSTELLEN

Door de kennis van de opdrachtgever over de markt en organisatie te koppelen aan onze online marketing kennis, zijn wij in staat om een ijzersterke online strategie te formuleren. We delen de strategie in een roadmap. Dit is een online document waarin de opdrachtgever de voortgang en vervolgstappen kan zien.

4 WERKZAAMHEDEN

Wij willen de beste zijn en geloven in onze eigen kwaliteit. Dit is terug te zien in het uitvoeren van werkzaamheden: we zijn bijzonder nauwkeurig en maken maximaal gebruik van de kennis en vaardigheden van onze experts.

5 MAANDELIJKSE RAPPORTAGE

Wij rapporteren maandelijks transparant en eerlijk over onze werkzaamheden en resultaten. Dit doen wij zowel schriftelijk als telefonisch. Ook willen wij altijd snel kunnen schakelen en vinden het daarom fijn om de lijnen met de opdrachtgever kort te houden.

6 PERIODIEKE MEETINGS

Wij vinden het belangrijk om de neuzen dezelfde kant op te houden. Ons doel is dan ook om ieder kwartaal een strategische meeting te plannen, echter hangt dit ook af van de voorkeur van de opdrachtgever. Tijdens deze periodieke meeting houden we grip op de koers en bespreken we de bijzonderheden in de markt.

7 EERLIJK ADVIES

Wij zullen opdrachtgevers altijd zo eerlijk mogelijk adviseren. Zodra wij nieuwe kansen zien om op te schalen, bijvoorbeeld door nieuwe kanalen aan te boren of een specifiek kanaal te intensiveren, zullen we daar altijd adequaat en transparant op adviseren. Schalen doen we altijd zo gecoördineerd mogelijk. Ons doel is dan ook altijd om samen een structurele groei te realiseren.

8 PROJECTCOÖRDINATOREN

Onze deskundige marketeers onderhouden regelmatig contact met onze opdrachtgevers om de voortgang van het traject te bespreken. Wanneer je meerdere diensten bij ON. afneemt, kan het voorkomen dat je maandelijks met verschillende marketeers contact hebt. Indien je in zo’n situatie de voorkeur geeft aan één aanspreekpunt, bieden wij altijd de mogelijkheid van een projectcoördinator. Deze coördinator is  verantwoordelijk voor zowel het interne als externe contact met betrekking tot jouw project.

Vragen? Neem contact met ons op!
👍 📈 🔎

“wat zeggen onze
Klanten over on?"

Big Shopper Partner Logo

We zijn ontzettend blij met de fijne samenwerking met ON. Digital.
Al jaren lang hebben we goed contact met de mensen van ON., die altijd snel en vriendelijk reageren.
Altijd een fantastische sfeer op kantoor wanneer we eens langskomen, erg leuk om te zien.
Kortom, wij kunnen ON. Digital absoluut met volle overtuiging aanraden!

Bigshopper NL 17/04/2024
SKIN logo
Prachtig bedrijf, zeer betrokken en kundige medewerkers, ik ben blij met jullie!
Catharina Meijer - S-K-I-N 12/03/2024
MYT Shutters logo

Ons bedrijf werkt nu ruim een jaar met ON Digital en ik ben erg blij met de services, communicatie en het team! Voor SEO, SEA en Socials hebben we in het afgelopen jaar flink wat resultaten binnen gehaald en kan altijd op hun strategische adviezen rekenen. Thanks ON!

Chantal Diederix - MYT Shutters 15/03/2024
on-foto

Nu ruim 3 jaar klant bij ONDIGITAL, prettig contact, snel schakelen, resultaat gericht en creativiteit zit bij deze marketeers in het DNA. Afspraak is afspraak en altijd net dat stapje extra! Tof om te zien hoe deze werkgever met het personeel omgaat, de factor plezier straalt er bij bezoek op locatie vanaf! Op de komende 3 jaar groeien met ON! 🚀

Bastiaan van Viersen - Goudonline.nl
on-foto

Sinds november 2022 werken we succesvol samen met ON.Digital. We hebben een effectieve samenwerking waarin we goed kunnen brainstormen, en ON.Digital reageert snel op nieuwe ontwikkelingen vanuit onze kant. Naast de fijne samenwerking merken we ook positieve resultaten, met groene cijfers, wat natuurlijk ook het doel is van onze gezamenlijke samenwerking!

Yvette Jalving - Bestrating.nl 05/12/2023
Partner Kappersshop logo

Prettige heldere communicatie, duidelijke doelstellingen en dat waar kunnen maken. On Digital kan het en doet het. Top

Kappersshop.com 01/10/2023
on-foto

Alleen maar lof voor ON. Digital Marketing! We zijn inmiddels 2 jaar trouwe klant en hebben er geen moment spijt van gehad om met ze in zee te gaan. Ze weten waar ze over praten. Samen met hun specialisten hebben we een sterk en duidelijk plan opgesteld, wat er tot op heden voor heeft gezorgd dat de omzet op onze webshop is verdubbeld! Hun manier van werken sluit perfect aan bij onze visie. Ze zijn eerlijk en transparant en de specialisten (per marketingkanaal) waarmee je werkt voelen aan als collega’s :). Kortom: ON. Digital is een partij waar wij nog vele jaren mee gaan samenwerken!

Andre Ligtenberg - Geran 05/06/2023
review-placeholder

Wij zijn erg tevreden met de professionele samenwerking met zowel ON. Digital Marketing als ON. IT. Korte lijnen en prettig contact.

Marieke Marielle 02/05/2023
logo reclameland

ON. heeft een gedreven (en niet onbelangrijk: gezellig) team die er alles aan doet om je organisatiedoelen te halen. Specialisten met ervaring en kennis van elk online kanaal. Wij werken al 1,5 jaar uiterst plezierig met ze samen. Met een stijgende omzet tot gevolg!

Rudo Hofman - Reclameland 20/05/2023
on-foto

Erg fijne ervaring gehad met ON! Goed advies en transparant. Kortom aanrader!

Arlon Janssen - Experis 11/05/2023
on-foto

Professionele organisatie. Leukste arbeidscultuur die mogelijk is in mijn ogen! Ga zo door jongens.

Johan Oosterhuis - Computer-bestel.nl 13/05/2022
review-placeholder

Bedankt! Vandaag twee uurtjes op bezoek geweest bij ON, alle tijd gekregen, geweldige uitleg en vol inspiratie weer vertrokken. Voor succes moet je werken, genoeg te doen

Gertjan Pathuis 01/05/2023
review-placeholder

Geweldige service! Het persoonlijke contact was erg prettig. Daarnaast heeft ON. ervoor gezorgd dat wij onze online marketing kanalen volop hebben benut

CORONATEST123.NL 04/04/2023
on-foto

Bij veel marketing bedrijven ben je een nummer en na een tijdje niet meer belangrijk. Bij On doen ze elke maand weer hun best en wordt ik zelfs als kleine klant “die niet veel uit geeft aan marketing” serieus genomen en goed geholpen. Ik kan ze iedereen aanraden!

Wiebe van den Broek - Rijschool Noord 16/10/2021
on-foto

Professioneel online marketing bureau! Goede en fijne samenwerking, zeer flexibel en prettig contact. In deze branche is klantcontact denk ik één van

TOP- Bouwlaser 21/04/2023
on-foto

On Digital Marketing heeft onze website’s binnen no time bovenaan in de zoeklijsten gekregen. Zij kunnen echter nog véél meer! Van Facebookmarketing tot aan linkbuilding heb je aan hen een plezierige en professionele partij!

Arjan Lamberink 17/09/2021
review-placeholder

Wij zijn zeer tevreden over het werk dat On Digital Marketing voor ons uitvoert. Bedankt!

Piepschuimreclame.nl 06/08/2021
review-placeholder

Bij uitstek: de beste online marketing bureau van Groningen! Bij dit bedrijf zit veel kennis. Juist omdat het een jong en drie team is, zijn ze naar mijn mening zo goed op de hoogte.

Jakob Lassche 14/07/2021
💬
Ga voor online groei

Waarom een online marketing scan?

Een online marketing scan is de sleutel tot het aanboren van onbenut potentieel. Met ON. ontdek je specifieke mogelijkheden om je doelgroep effectiever te bereiken en je online zichtbaarheid te vergroten.

De digital marketing scan biedt niet alleen waardevol inzicht in de prestaties van je huidige strategieën, maar dient ook als leidraad voor het creëren van een doeltreffendere aanpak. Onze experts staan klaar om je te voorzien van gratis marketingadvies dat direct toepasbaar is, waardoor je jouw concurrentiepositie kunt versterken en je bedrijfsdoelen kunt realiseren.

Wij helpen graag

Hoe ziet zo'n online marketing scan eruit?

Onze online marketing scan is een gestructureerd document waarin een diepgaande analyse van jouw huidige online aanwezigheid gepresenteerd wordt. We onderzoeken de effectiviteit van je website, sociale media en andere digitale kanalen. De marketingscan omvat ook een concurrentieanalyse om kansen in de markt te identificeren. Na deze grondige evaluatie ontvang je het overzichtelijke rapport met concrete aanbevelingen voor verbetering.

Het is de eerste stap naar een strategie op maat die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zal brengen. Wacht niet langer, vraag vandaag nog jouw gratis online marketing scan aan en ontdek de mogelijkheden die ON. Digital Marketing voor jouw onderneming kan bieden.