Gratis online marketing scan

Een online marketing scan is de ideale oplossing voor iedere ondernemer die nog twijfels heeft bij wat een online marketing bureau voor hem of haar kan betekenen. Het mooiste? Bij ON. is zo’n scan helemaal gratis en vrijblijvend! Dat betekent dat wij eerst voor jou in kaart brengen op welke vlakken nog winst te behalen valt, waarna jij kunt beslissen of jij met ons in zee wilt. Klinkt goed? Vraag dan onze gratis online marketing scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WAAROM EEN ONLINE MARKETING SCAN?

Eerst een online marketing scan, dán pas je online marketing uitbesteden: dat is hoe wij er bij ON. tegenaan kijken. Tenslotte willen wij wel zeker weten dat onze werkwijze bij jouw onderneming past en dat wij echt iets voor jou kunnen betekenen voordat je een contract bij ons afsluit. (En wees niet bang: al onze contracten zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit sowieso nooit ergens aan vast.)

Als online marketing agency zijn wij er echt voor de ondernemer: wij begrijpen hoe belangrijk resultaten behalen is. Wélke resultaten we kunnen behalen, en langs welke wegen, dat is wat we in beeld brengen tijdens de intake. En laten we nog eens benadrukken: onze online marketing scan is gratis!

on-foto

HOE ZIET ZO’N ONLINE MARKETING SCAN ERUIT?

Als full funnel marketing bureau kijken we tijdens een online marketing scan naar de mogelijkheden op het gebied van al onze kanalen, dus SEO, SEA, socials en e-mail marketing. De reden hiervoor is dat deze kanalen het best tot hun recht komen wanneer je ze samen inzet. Nu verschilt het natuurlijk per branche en per type onderneming welke kanalen het meeste effect hebben, maar dat is wat we dus gaan onderzoeken. Onze werkwijze is altijd volledig afgestemd op de behoeften van jouw onderneming, en dat is ook wat je zult terugzien wanneer we jouw online marketing scan uitvoeren.

We are ON.

Waarom bij on?

Wij willen de allerbeste zijn en blijven op het gebied van online marketing. Het helpt daarbij dat we plezier in ons werk hebben.
Veel bedrijven halen niet het maximale uit hun onderneming, omdat ze te weinig kennis van online marketing hebben. Gelukkig bieden wij uitkomst met de inzet van onze eindeloze hoeveelheid kennis, handige tools en innovatieve werkwijze.

Ons enthousiaste team blijft voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Juist daarom zijn we een toonaangevende speler op het gebied van online marketing en brengen we bedrijven keer op keer naar de top!

Over ons

"AL ONZE DIENSTEN
ZIJN VANAF DE START MAANDELIJKS OPZEGBAAR"

Neem contact met ons op en
bekijk de mogelijkheden!
Doe de gratis scan
😮 cursor-on

hoe gaan wij te werk?

1 SETUP

Voorafgaand aan het setupgesprek sturen wij de opdrachtgever een vragenlijst. Door deze vragen en antwoorden te bespreken tijdens het setupgesprek, leren wij het bedrijf en de markt van de opdrachtgever beter te begrijpen.

Gratis marketing scan
2 STRATEGIE/ROADMAP OPSTELLEN

Door de kennis van de opdrachtgever over zijn markt en organisatie te koppelen aan onze online marketing kennis, zijn wij in staat om een ijzersterke online strategie te formuleren. We delen de strategie in een roadmap. Dit is een online document waarin de opdrachtgever de voortgang en vervolgstappen kan zien.

3 WERKZAAMHEDEN

Wij willen de beste zijn en geloven in onze eigen kwaliteit. Dit is terug te zien in het uitvoeren van werkzaamheden: we zijn bijzonder nauwkeurig en maken maximaal gebruik van onze kennis.

4 MAANDELIJKSE RAPPORTAGE

Wij rapporteren maandelijks transparant en eerlijk over onze werkzaamheden en resultaten. Dit doen wij zowel schriftelijk als telefonisch. Ook willen wij altijd snel kunnen schakelen en vinden het daarom fijn om de lijnen met de opdrachtgever kort te houden.

5 PERIODIEKE MEETINGS

Wij vinden het belangrijk om de neuzen dezelfde kant op te houden. Ons doel is dan ook om ieder kwartaal een strategische meeting te plannen, echter hangt dit ook af van de voorkeur van de opdrachtgever. Tijdens deze periodieke meeting houden we grip op de koers en bespreken we de bijzonderheden in de markt.

6 EERLIJK ADVIES

Wij zullen opdrachtgevers altijd zo eerlijk mogelijk adviseren. Zodra wij nieuwe kansen zien om op te schalen, bijvoorbeeld door nieuwe kanalen aan te boren of een specifiek kanaal te intensiveren, zullen we daar altijd adequaat en transparant op adviseren. Schalen doen we altijd zo gecoördineerd mogelijk. Ons doel is dan ook altijd om samen een structurele groei te realiseren.

7 PROJECTCOÖRDINATOREN

Onze deskundige marketeers onderhouden regelmatig contact met onze opdrachtgevers om de voortgang van het traject te bespreken. Wanneer je gebruik maakt van meerdere diensten bij ons, kan het voorkomen dat je maandelijks met verschillende marketeers contact hebt. Indien je in zo’n situatie de voorkeur geeft aan één aanspreekpunt, bieden wij altijd de mogelijkheid van een projectcoördinator. Deze coördinator is een waardevolle positie binnen ON. Digital Marketing, die verantwoordelijk is voor zowel het interne als externe contact met betrekking tot jouw project.

Gratis marketing scan
👍 📈 🔎

“wat zeggen onze
Klanten over on?"

review-placeholder

Alleen maar lof voor ON. Digital Marketing! We zijn inmiddels 2 jaar trouwe klant en hebben er geen moment spijt van gehad om met ze in zee te gaan. Ze weten waar ze over praten. Samen met hun specialisten hebben we een sterk en duidelijk plan opgesteld, wat er tot op heden voor heeft gezorgd dat de omzet op onze webshop is verdubbeld. Hun manier van werken sluit perfect aan bij onze visie. Ze zijn eerlijk en transparant en de specialisten (per marketingkanaal) waarmee je werkt voelen aan als collega’s :). Kortom: ON. Digital is een partij waar wij nog vele jaren mee gaan samenwerken!

Andre Ligtenberg 16/06/2023
review-placeholder

Een zeer toegankelijke en professionele organisatie. On Digital heeft o.a. onze website geoptimaliseerd en de vindbaarheid in Google sterk verbeterd. Mede dankzij hun inzet hebben wij een mooie groei kunnen realiseren.

Lennart Siefkes 29/05/2023
review-placeholder

Alleen maar lof voor ON. Digital Marketing! We zijn inmiddels 2 jaar trouwe klant en hebben er geen moment spijt van gehad om met ze in zee te gaan. Ze weten waar ze over praten. Samen met hun specialisten hebben we een sterk en duidelijk plan opgesteld, wat er tot op heden voor heeft gezorgd dat de omzet op onze webshop is verdubbeld! Hun manier van werken sluit perfect aan bij onze visie. Ze zijn eerlijk en transparant en de specialisten (per marketingkanaal) waarmee je werkt voelen aan als collega’s :). Kortom: ON. Digital is een partij waar wij nog vele jaren mee gaan samenwerken!

Andre Ligtenberg 05/06/2023
review-placeholder

Wij zijn erg tevreden met de professionele samenwerking met zowel ON. Digital Marketing als ON. IT. Korte lijnen en prettig contact.

Marieke Marielle 02/05/2023
review-placeholder

ON. heeft een gedreven (en niet onbelangrijk: gezellig) team die er alles aan doet om je organisatiedoelen te halen. Specialisten met ervaring en kennis van elk online kanaal. Wij werken al 1,5 jaar uiterst plezierig met ze samen. Met een stijgende omzet tot gevolg!

Rudo Hofman 20/05/2023
review-placeholder

Erg fijne ervaring gehad met ON! Goed advies en transparant. Kortom aanrader!

arlonnetje 11/05/2023
review-placeholder

Professionele organisatie. Leukste arbeidscultuur die mogelijk is in mijn ogen! Ga zo door jongens.

Johan O. 13/05/2022
review-placeholder

Bedankt! Vandaag twee uurtjes op bezoek geweest bij ON, alle tijd gekregen, geweldige uitleg en vol inspiratie weer vertrokken. Voor succes moet je werken, genoeg te doen

Gertjan Pathuis 01/05/2023
review-placeholder

Geweldige service! Het persoonlijke contact was erg prettig. Daarnaast heeft ON. ervoor gezorgd dat wij onze online marketing kanalen volop hebben benut

CORONATEST123.NL 04/04/2023
review-placeholder

Bij veel marketing bedrijven ben je een nummer en na een tijdje niet meer belangrijk. Bij On doen ze elke maand weer hun best en wordt ik zelfs als kleine klant “die niet veel uit geeft aan marketing” serieus genomen en goed geholpen. Ik kan ze iedereen aanraden!

Wiebe van den Broek 16/10/2021
on-foto

Professioneel online marketing bureau! Goede en fijne samenwerking, zeer flexibel en prettig contact. In deze branche is klantcontact denk ik één van

TOP- Bouwlaser 21/04/2023
on-foto

On Digital Marketing heeft onze website’s binnen no time bovenaan in de zoeklijsten gekregen. Zij kunnen echter nog véél meer! Van Facebookmarketing tot aan linkbuilding heb je aan hen een plezierige en professionele partij!

Arjan Lamberink 17/09/2021
review-placeholder

Wij zijn zeer tevreden over het werk dat On Digital Marketing voor ons uitvoert. Bedankt!

Piepschuimreclame.nl 06/08/2021
review-placeholder

Bij uitstek: de beste online marketing bureau van Groningen! Bij dit bedrijf zit veel kennis. Juist omdat het een jong en drie team is, zijn ze naar mijn mening zo goed op de hoogte.

Jakob Lassche 14/07/2021
💬