KENNISBANK

Kennis is er niet om voor jezelf te houden, vinden we bij ON. Daarom vind je in deze kennisbank alle blogs, cases en whitepapers die wij over de tijd gepubliceerd hebben. Gebruik de filters om direct artikelen te vinden over onderwerpen die jij persoonlijk interessant vindt, of blader eens door de hele database. Daar kunnen we allemaal wel wat van leren!

🗞️ 📰
filter-kennisbank-responsive
filter-kennisbank
  • Alle
  • Nieuws
  • Strategie
  • SEO
  • Social
  • SEA
  • Email
  • Website
  • Case
  • Content
NieuwsOnline marketing trends 2023
Het nieuwe jaar is begonnen en we starten het jaar met een blog over de online marketing trends van 2023! De ontwikkelingen op het gebied van online marketing zijn bijna niet bij te houden. Kijk met ons mee in onze online marketing glazen bol en lees in dit artikel alles over de trends die onze specialisten voorzien voor 2023.
WebsiteNieuwe website lanceren? Eerst deze blog lezen!
Je gaat een nieuwe website lanceren. Misschien omdat je nog geen website had, of juist omdat je oude website aan vervanging toe is. Wat zijn nou zaken die je echt niet moet vergeten bij een website launch? We geven je een aantal onmisbare tips!
NieuwsMijn online marketing avontuur!
Leuk dat je de tweede blog van On Digital Marketing leest! Omdat wij snel groeien zijn wij continu opzoek naar nieuw personeel. Naar aanleiding van onze zoektocht naar nieuw talent leek het ons een leuk om een persoonlijk blog te schrijven. Op deze manier geven we jullie een kijkje in de keuken betreft de verschillende functies binnen ON. Mijn naam is Joyce, 26 jaar en ik ben inmiddels ruim een half jaar werkzaam voor ON. Hoe ik hier ben terecht gekomen? Ik zal jullie kort meenemen!
Nieuws8 kantoorideeën die je werkdag leuker maken
Kijk jij ook altijd reikhalzend uit naar de vrijdagmiddag? Veel mensen gaan nog steeds niet met genoeg plezier naar kantoor en zien op tegen hun 40-urige werkweek. Een leuke en gezellige werkomgeving (wij spreken uit ervaring) kan natuurlijk al een hoop goedmaken. Toch bestaan er altijd dagen waarop je niet vooruit te branden bent. Hoe ga je daar mee om? Het is de 8e maand van het jaar, een maand waarin veel mensen terugkeren van vakantie. Daarom geven we jou 8 kantoorideeën waardoor je wel vol goede moed naar je werk gaat!
NieuwsGoede nieuwsberichten over Corona om je dag mee op te vrolijken!
Momenteel lijkt het maar over één ding te gaan op nieuws, en heel gek is dat niet, want het is de grootste wereldwijde crisis sinds de 2de wereldoorlog. Het nadeel van nieuws blijft dat er minder aandacht is voor positieve berichten. En dat hebben we momenteel harder nodig dan ooit! Daarom hebben wij in dit artikel een mooie samenvatting van goede nieuwsberichten rondom de coronacrisis voor je.
NieuwsCorona, samenwerking overwint altijd
Twee weken geleden waren we ons met z’n allen van geen kwaad bewust en was het één grote ver-van-ons-bed-show. Inmiddels is COVID-19 ook in Nederland ingeslagen als een bom en kunnen we er niet omheen. Bedrijven hebben zwaar weer, de ziekenhuizen bereiden zich voor om op maximale capaciteit te draaien en de eerste slachtoffers zijn al gevallen. Hoe gaan wij om met deze crisis en wat kunnen wij voor jou betekenen? Doormiddel van dit blog lichten wij graag enkele zaken toe.
SocialOnmisbare social media tips voor bedrijven!
Het social media landschap verandert ontzettend snel. Bedrijven weten steeds slimmer in te spelen op de laatste trends. Wanneer jij op zoek bent naar de beste social media tips gaan er natuurlijk genoeg vragen door je hoofd.
NieuwsHonden op kantoor zetten je werksfeer ON.
Het is maandagochtend, half 9, de dag is begonnen. Je stapt het kantoor binnen en het eerste wat je nodig hebt is een kop koffie. Je bent moe, want je hebt slecht geslapen. Dus zeg maar hallo tegen dat ochtendhumeur... De dag is nog maar net begonnen en je hebt nu eigenlijk al een rotdag. (Ik denk dat iedereen dit wel eens heeft meegemaakt) Hoe is het mogelijk? Ineens hoor je het geluid van vier trippelende pootjes op de vloer. Er komt een hond aangerend en zijn staart kwispelt. De blik op zijn gezicht spreekt meer dan 1000 woorden. Hij is zo blij om je weer te zien! Zijn dag kan niet meer stuk. Je haalt de hond aan en op dat moment vergeet je al je zorgen. Een ochtendhumeur? Slecht geslapen? Een hond is altijd vrolijk. Hij heeft geen ochtendhumeur en hij is altijd blij om je te zien. Op dat moment realiseer je je dat je je eigenlijk druk hebt gemaakt om niks. Je hebt geen reden om het leven voor lief te nemen en chagrijnig te zijn. De energie die je krijgt van dit lieve beestje geef je toch 100% terug? Je gooit het ochtendhumeur van je schouders af en gaat met dezelfde energie aan het werk als de energie van de hond toen hij op je af kwam rennen. Let’s get it ON met die rotdag, workmode ON! Inmiddels hebben we meerdere honden op kantoor rondlopen. Hoe reageren klanten op hun aanwezigheid? En wat zijn precies de voordelen van honden op kantoor? Je leest het allemaal in dit artikel!
NieuwsHoe je in drie stappen een verpletterende eerste indruk kunt achterlaten
Het zit in onze genen om iemand binnen een mum van tijd in een hokje te plaatsen – daar kun je gewoon niet om heen. Nu is dit voor mijn werk in het bijzonder erg belangrijk, maar dat was het dus eigenlijk altijd al. Mensen razendsnel beoordelen is blijkbaar een primair onderdeel van wie we zijn. Eigenlijk is het allemaal best logisch te verklaren. Om te overleven moest je namelijk een snelle inschatting kunnen maken van alle risico's en bedreigingen. Maar wat hebben we er nu eigenlijk aan? En hoe maak je eigenlijk een goede eerste indruk? Mijn naam is Niels van Keeken (Manager New Business). In dit blog deel ik mijn drie favoriete tips en vertel ik je het geheim van de eerste 100 milliseconden.
NieuwsMijn traineeship is ON.
Hoi, Ik ben Iris. Ik ben trainee SEA specialist bij ON. Met mijn 23 jaar ben ik sinds kort de jongste van mijn team en zit ik momenteel in de tweede maand van mijn traineeship. In deze blog gaan jullie meer lezen over het traineeship bij ON., hoe ik terecht ben gekomen bij deze onwijs leuke werkgever en een klein stukje over mijzelf.
Social6 Social Media Tips voor een keiharde social strategie!
Hi! Ben je op zoek naar social media tips? Welkom op mijn blog! Mijn naam is Joyce en ik ben projectleider social media en content marketeer bij ON. Tegenwoordig is social media niet meer weg te denken uit ons leven. Daarnaast is het voor bedrijven super interessant. Maar hoe zet je social media op juiste manier in voor jouw bedrijf? Ik geef je zes handige tips om je op weg te helpen!
Post search