KENNISBANK

Kennis is er niet om voor jezelf te houden, vinden we bij ON. Daarom vind je in deze kennisbank alle blogs, cases en whitepapers die wij over de tijd gepubliceerd hebben. Gebruik de filters om direct artikelen te vinden over onderwerpen die jij persoonlijk interessant vindt, of blader eens door de hele database. Daar kunnen we allemaal wel wat van leren!

🗞️ 📰
filter-kennisbank-responsive
filter-kennisbank
  • Alle
  • Nieuws
  • SEO
  • Strategie
  • Social
  • Email
  • SEA
  • Website
  • Case
  • Content
NieuwsMet deze strategie behaal je altijd jouw doelen
Iedereen kent het wel, opstapelende to-do lijstjes. Doelen die niet worden behaald en deadlines die telkens worden verschoven. Hoe kan dat eigenlijk? Waarom worden die doelen niet behaald? En nog belangrijker, hoe kan je jouw doelen wél behalen? Dit zijn de drie stappen die mij helpen mijn doelen te behalen.
NieuwsKleren maken de man
In mijn vorige blog heb ik je het geheim heb verteld van de eerste 100 milliseconden. In dat blog vertelde ik je ook dat onverzorgd er uit zien één van de dingen is die je zeker NIET moet doen. In dit blog ga ik je vertellen hoe kleding een rol speelt tijdens de eerste indruk.
SEATips voor SEA Targeting
In een zee van opties is het soms moeilijk om te bepalen hoe je advertenties perfect target op jouw producten. Tegenwoordig groeit het aantal kanalen en neemt het aantal segmenten toe. Daardoor is het soms al helemaal een onmogelijke klus. Om online succesvol te kunnen adverteren, is een correcte manier van targetten van groot belang. Het is natuurlijk de bedoeling dat, door middel van jouw advertenties, klanten en/of verkopen binnenkomen op je website. Maar wat zijn nou echt de belangrijkste plaatsen om op jouw producten te adverteren? Waar haal je nu echt rendement vandaan en waar moet je zichtbaar zijn voor het vergroten van bijvoorbeeld je merkbekendheid? In dit blog helpen we jou op basis van drie belangrijke tips met het bepalen van targeting voor jouw advertenties.
NieuwsDe kracht van een welkomstcampagne
Ben je van plan om een start te maken met e-mailmarketing? Wees je er dan van bewust dat je maar één keer een goede eerste indruk kan maken.  Mensen stoppen veel moeite in het achterlaten van een goede eerste indruk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een eerste date, het ontmoeten van je schoonfamilie of een sollicitatiegesprek. Toch zien we bij veel bedrijven om ons heen dat zij niet dezelfde mindset hebben als het gaat om een goede eerste indruk maken met betrekking tot e-mail, dit terwijl het daar minstens net zo belangrijk is! Kortom: een goede eerste indruk via e-mail kan je maken met een effectieve welkomstcampagne. E-mailmarketing is bij uitstek geschikt om in te zetten bij het werken aan een goede klantrelatie.
WebsiteConversie verhogen: 5 tips voor jouw webshop
Als webshopeigenaar is de conversie verhogen waarschijnlijk jouw belangrijkste doel. Je kunt wel een hoop bezoekers op je site hebben, maar wanneer zij zonder aankoop afdruipen maakt dit je nog niet rijk. Het zogenaamde conversiepercentage ligt in dit geval erg laag. Wil je het percentage dat overgaat tot een conversie op jouw webshop verhogen? Wij geven vijf belangrijke conversie optimalisatie tips, waarmee je bezoekers kunt omzetten naar klanten. Met deze vijf tips om de conversie te verhogen maak je van jouw webshop een succes!
NieuwsHoe ik bij ON. terecht ben gekomen
Bij ON. Digital Marketing zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. In het kader van onze zoektocht schrijven wij allemaal een persoonlijk blog. Op deze manier willen we jullie meer inzicht geven in onze functie en werkzaamheden. 
Post search