Missie, visie en kernwaarden

ON. Digital Marketing is een groeiend online marketingbureau. Hoe maken wij het verschil? Onze missie, visie en kernwaarden geven een duidelijk beeld van ons bedrijf. We hebben het hier allemaal voor je op een rij gezet.

GET IN TOUCH

Heb je een vraag? Neem dan direct contact op.

Online marketing bureau Groningen

Missie

Gelukkige medewerkers vormen de basis van de beste online marketing resultaten. We investeren in ontwikkeling, innovatie en plezier zodat we online marketing van het hoogste niveau leveren, waarmee we serieus impact maken voor onze klanten.

Visie

Op basis van goed werkgeverschap, motivatie, innovatie en plezier het beste online marketingbureau van Nederland worden en blijven, waarbij wij de kwaliteitsnormen voor online marketing diensten verhogen.
Visie ON Digital Marketing

KERNWAARDEN

Goed is niet goed genoeg

We vinden het geweldig om door te gaan waar anderen stoppen. Lange termijn samenwerkingsverbanden ontstaan niet door contracten, maar omdat we alles op orde hebben.

Nauwe samenwerking

Een hecht team gaat voor jou door het vuur, maar jouw betrokkenheid is onmisbaar. We betrekken jou volledig bij het traject en staan altijd voor je klaar.

Niet lullen maar poetsen

We willen trots zijn op het werk dat we verrichten en zijn daarom kritisch op elk geleverd uur. Met plezier doen we ons werk terwijl jij profiteert van de beste resultaten.

Transparante werkwijze

Je bent volledig op de hoogte van wat er gebeurt en staat direct in contact met de marketeers. We rapporteren altijd eerlijk en transparant, ongeacht de resultaten.

Altijd innovatief

Online marketing is Ă©cht onze passie. Tientallen marketeers houden elkaar scherp op de nieuwste ontwikkelingen, die wij direct kunnen toepassen. Hierdoor blijf jij de concurrentie voor.

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.