Online Marketing Traineeship

VOLG EEN TRAINEESHIP BIJ ON. DIGITAL MARKETING

Zoek je een online marketing traineeship? ON. Digital Marketing biedt jou verschillende opties! Wij investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat we kunnen blijven groeien. Daarom hebben wij zowel een SEA als SEO online marketing traineeship in ons aanbod.

In een traineeship word je binnen een tijdsbestek van 3 tot 6 maanden opgeleid tot junior online marketeer. Daarna krijg je een eigen portfolio met klanten die je online naar groei gaat leiden. Werkervaring is niet nodig en je komt terecht bij een groeiend bedrijf met een geweldige werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bekijk hieronder de vacatures voor een online marketing traineeship!

WAT BIEDEN WIJ IN EEN ONLINE MARKETING TRAINEESHIP?

In een online marketing traineeship leiden we jou op tot een online marketeer van het hoogste niveau. Onder begeleiding van hoogstaande leerdocumentatie en een ervaren projectleider leer je alles over jouw vakgebied. Dit kan zowel SEA als SEO zijn. Je komt terecht bij het snelst groeiende bedrijf van Noord-Nederland! Een traineeship voor online marketing duurt 3 tot 6 maanden. Het traject wordt aangepast op basis van je persoonlijkheid, ervaring en skills. Na afloop van het traject groei je door naar de rol van junior online marketeer. Bij ON. wachten daarnaast diverse doorgroeimogelijkheden op jou. Wat zijn de belangrijkste voorwaarden om van start te gaan?

Heb jij

 • Een relevante, afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Interesse in online marketing;
 • Al een beetje kennis van dit vakgebied (niet noodzakelijk).

Ben jij

 • Leergierig ingesteld;
 • Toe aan een nieuwe uitdaging.

ALLE TRAINEESHIPS

DannyJazzPingpong

WAAROM ALS TRAINEE AAN DE SLAG BIJ ON.?

We willen de allerbeste worden op het gebied van online marketing. Door te blijven innoveren, door te investeren in talent en door onze nuchtere instelling te behouden. Heb jij het gevoel dat je past bij ON.? En is er een geschikte vacature beschikbaar voor jou? Solliciteer dan snel, we maken graag kennis met jou!

Een relaxte werksfeer

Focus op doorontwikkeling

 • Hoogwaardige leerdocumentatie;
 • Vrijheid en doorgroeimogelijkheden;
 • Jouw input voor het verbeteren van ons bedrijf is welkom.

Goede randvoorwaarden

 • Een marktconform salaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • Dagelijks lunch op kantoor;
 • Maandelijkse massage van onze huismasseur.
Teamlunch

ONLINE MARKETING TRAINEESHIP: SOLLICITEER!

Past een traineeship online marketing precies bij wat jij zoekt? Wij bieden jou een traject op maat om door te groeien naar een volwaardig online marketeer, met zicht op meer in de toekomst. Combineer dat met onze uitstekende voorwaarden en relaxte werksfeer en je weet dat je nu moet reageren. Kies wel eerst uit een SEA traineeship of SEO traineeship!

OVER ON. DIGITAL MARKETING

Bij ON. is goed niet goed genoeg. Wij willen het beste online marketing van Nederland zijn! We streven altijd naar lange termijn samenwerkingsverbanden met onze klanten. Dat kan alleen als we alles op orde hebben, want al onze diensten zijn maandelijks opzegbaar.

We zijn kritisch op ons eigen werk, want we willen altijd trots kunnen zijn op wat we leveren. Ook hanteren we een transparante werkwijze. Elke klant krijgt eerlijk advies en weet precies wat we doen en waarom we dat doen.

Om een hoog kwaliteitsniveau te behouden investeren we veel in ontwikkeling van ons personeel. Naast de ontwikkelingsmogelijkheden staat het geluk van onze medewerkers voorop. Dit betekent dat we niet doen aan hiërarchisch gedoe, uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden en bovenal veel plezier maken met elkaar!

TeamOn