Traineeship Groningen

ONLINE MARKETING TRAINEESHIP

VOLG EEN TRAINEESHIP BIJ ON. DIGITAL MARKETING

Zoek je een online marketing traineeship? Bij ON. Digital Marketing hebben wij de afgelopen jaren een zeer professioneel trainingsprogramma ontwikkeld. Hier worden mensen met weinig tot geen ervaring opgeleid tot succesvolle marketeers.

Tijdens een online marketing traineeship bij ON. Digital Marketing wordt je binnen 6 tot 9 maanden opgeleid tot junior online marketeer. Daarna krijg je een eigen portfolio met klanten die je online naar groei gaat leiden. Werkervaring is niet nodig en je komt terecht bij een groeiend bedrijf met een geweldige werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bekijk hieronder de vacatures voor een online marketing traineeship!

WAT BIEDEN WIJ IN EEN ONLINE MARKETING TRAINEESHIP?

Tijdens een online marketing traineeship leiden we jou op tot een online marketeer van het hoogste niveau. Tijdens het traineeship word jij één op één begeleid door een van onze specialisten. Door middel van hoogstaande studiemateriaal en een gestructureerd programma leer jij alles over jouw vakgebied en de bijbehorende werkzaamheden. Dit kan dus zowel SEA, SEO als E-mailmarketing zijn.

Een traineeship voor online marketing duurt 6 tot 9 maanden. Het traject wordt aangepast op basis van je persoonlijkheid, ervaring en skills. Na afloop van het traject groei je door naar de rol van junior online marketeer. Bij ON. wachten daarnaast diverse doorgroeimogelijkheden op jou. Lees hieronder wat wij tijdens een online marketing traineeship van jou verwachten!

WAT VRAGEN WIJ VAN ONZE ONLINE MARKETING TRAINEES?

Om te starten met een online marketing traineeship is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben met marketing. Wel is het natuurlijk noodzakelijk dat je interesse hebt in online marketing en hier meer over wil leren.

 

Heb jij

 • Een relevante HBO/WO-diploma;
 • Interesse in online marketing;
 • Al een beetje kennis van dit vakgebied (niet noodzakelijk).

 

Ben jij

 • Leergierig ingesteld;
 • Toe aan een nieuwe uitdaging.

Herken jij je in dit profiel en kun jij niet wachten om bij ON. Digital marketing aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu op een online marketing traineeship in Groningen!

online marketing traineeship

"WERKEN IN ONLINE MARKETING? GEEN KENNIS OF ERVARING NODIG"

ALLE TRAINEESHIPS

SEA TRAINEESHIP

Ga jij de online resultaten van organisaties fors verbeteren met je SEA vaardigheden? Past data gedreven marketing bij jou en ben je gek op online?

Naar vacature

SEO TRAINEESHIP

Zorg jij dat organisatie hoger in Google staan dankzij jouw werkzaamheden? In ons SEO traineeship leer je alles op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Naar vacature

EMAIL MARKETING TRAINEESHIP

Heb je affiniteit met het schrijven van pakkende teksten en wil je leren hoe je herhalingsaankopen realiseert via e-mail campagnes? In ons email marketing traineeship leer je alles op het gebied van e-mail marketing!

Naar vacature

SOCIAL TRAINEESHIP

[TIJDELIJK GESLOTEN] Ben jij constant bezig met social media en ben jij geïntrigeerd door de wereld van social advertising? Ben jij een teamplayer, die het leuk vindt om data te analyseren maar het ook leuk vindt om creatieve teksten te schrijven?

Naar vacature

WAAROM ALS TRAINEE AAN DE SLAG BIJ ON.?

We willen de allerbeste worden op het gebied van online marketing. Door te blijven innoveren, door te investeren in talent en door onze nuchtere instelling te behouden. Heb jij het gevoel dat je past bij ON.? En is er een geschikte vacature beschikbaar voor jou? Solliciteer dan snel, we maken graag kennis met jou!

Relaxte werksfeer

Een relaxte werksfeer

 • Geen hiërarchisch gedoe;
 • Leuke activiteiten en borrels;
 • Jaarlijks op werkreis naar het buitenland.

Focus op doorontwikkeling

 • Hoogwaardige leerdocumentatie;
 • Vrijheid en doorgroeimogelijkheden;
 • Jouw input voor het verbeteren van ons bedrijf is welkom.
Traineeship online marketing
Stoelmassage ON. DIgital

Goede randvoorwaarden

 • Dagelijks lunch op kantoor;
 • Maandelijkse massage van onze huismasseur;
 • Een marktconform salaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw.

VERSCHILLENDE SOORTEN ONLINE MARKETING TRAINEESHIPS IN GRONINGEN

ON. Digital Marketing biedt verschillende online marketing traineeships in Groningen! Wij investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat we kunnen blijven groeien. Je komt namelijk terecht bij het snelst groeiende bedrijf van Noord-Nederland!

We bieden tegenwoordig een SEO traineeship, een SEA traineeship en een E-mail traineeship. Voor al deze marketing diensten hebben wij een professioneel opleidingsprogramma ontwikkeld. Lees de informatie over de verschillende diensten en kom erachter waar jouw affiniteit en interesses liggen. Ben je enthousiast geworden en woon je in de omgeving van Groningen? Solliciteer voor één van onze online marketing traineeships.

OVER ON. DIGITAL MARKETING

Bij ON. is goed niet goed genoeg. Wij willen het beste online marketing van Nederland zijn! We streven altijd naar lange termijn samenwerkingsverbanden met onze klanten. Dat kan alleen als we alles op orde hebben, want al onze diensten zijn maandelijks opzegbaar.

We zijn kritisch op ons eigen werk, want we willen altijd trots kunnen zijn op wat we leveren. Ook hanteren we een transparante werkwijze. Elke klant krijgt eerlijk advies en weet precies wat we doen en waarom we dat doen.

Om een hoog kwaliteitsniveau te behouden investeren we veel in ontwikkeling van ons personeel. Naast de ontwikkelingsmogelijkheden staat het geluk van onze medewerkers voorop. Dit betekend dat we niet doen aan hierarchisch gedoe, uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden en boovenal veel plezier met elkaar!

VOLG ONS OP SOCIAL

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.