SEA consulting

Bij SEA consulting of consultancy besteed je jouw search engine advertising uit aan een externe partij. Deze partij heeft consultants in dienst die veel ervaring hebben met de advertising kanalen en die jou daardoor kunnen adviseren over alles wat met online adverteren te maken heeft.

Niet alleen krijg je advies, de externe partij neemt in de meeste gevallen ook alle taken op het gebied van SEA uit handen. Daaronder valt dus het analyseren van jouw data en het correct instellen van bijvoorbeeld jouw Google Shopping-account.

Aangezien je ook daadwerkelijk ontzorgd wordt, spreken we bij ON. Digital Marketing niet van “SEA consultants”, maar van “SEA specialisten”. Deze specialisten doen bij ons aan SEA consulting en meer.

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WAAROM SEA CONSULTING?

Nu hebben we wel uitgelegd wát SEA consulting is, maar wat zijn eigenlijk de voordelen van SEA in het algemeen? Wij zouden hierover zeggen:

  • Het is een snelle manier om winst te behalen. Zodra je je campagnes online zet, kun je je verdiensten al bijna binnen zien stromen. Hierdoor voel je direct waarvoor je het doet.
  • De resultaten zijn ook vrijwel direct meetbaar. Hierdoor wordt snel zichtbaar of je online marketing campagnes succes hebben en of er eventueel wijzigingen doorgevoerd moeten worden.
  • Het is een schaalbaar marketing kanaal, dat wij eenvoudig aan jouw groeiende bedrijf kunnen aanpassen! Dat betekent dat je goed met een klein budget kunt beginnen en dat zodra je de vruchten van je campagnes begint te plukken, je verder kunt opschalen. Zo zijn je uitgaven en verdiensten altijd in evenwicht.
ChatGPT en AI 2

WAT DOEN ON.ZE SEA CONSULTANTS?

Zoals gezegd doen onze SEA consultants méér dan enkel advies geven. Wanneer de setup plaatsvindt, stemmen zij met jou af op welke kanalen binnen Google Ads je wilt focussen en welke KPI’s je daarvoor wilt hanteren.

Vervolgens stellen ze deze kanalen in volgens de nieuwste updates van Google om zo het maximale uit jouw campagnes te halen. De staat van je campagnes tracken ze daarna via Google Analytics en overige analytische tools.

Wat ON. onderscheidt van andere marketing partijen, is dat wij je resultaten ook daadwerkelijk doormeten. Dat betekent dat wij hier onze eigen berekeningen op loslaten om te bepalen wat je daadwerkelijke winst is. Wij sturen niet alleen aan op omzetwaarde of conversies, maar kijken ook naar het rendement op je advertising kanalen, inclusief onze eigen kosten. Zo krijg je een zeer exact beeld van je inkomsten en uitgaven, voor een realistische balans en omzet.

Belangrijk voor ons is om altijd te blijven doorontwikkelen. Onze SEA consultants doen daarom continu nieuwe kennis om op de nieuwste Google updates te blijven voorlopen. Als Google Premier Partner hebben wij toegang tot exclusieve bèta’s, wat ons de mogelijkheid geeft om alle geheimen van Google te kraken vóór de concurrentie dat doet. Dit is wat ons échte specialisten maakt, die verder durven te kijken dan naar enkel het oppervlak!

WELKE KANALEN PAKT ONZE SEA CONSULTANCY OP?

Als je bij ons SEA consultancy afneemt, kunnen wij ons richten op verschillende kanalen. Hiervan is Google Ads de bekendste, waaronder onder andere Google Shopping, Google Display en Tekst Ads geschaard kunnen worden. Daarbij kun je eveneens bij ons terecht voor marketplaces, DV360 en YouTube advertising. Door tot slot ook Bing Advertising mee te pakken, vergroten we ons bereik en maken we jouw bedrijf op zoveel mogelijk plekken zichtbaar.

Voor bijvoorbeeld Facebook en Instagram advertising hebben wij ons losse Team Social, dat zich gespecialiseerd heeft in social media marketing. Deze teams werken echter graag hand in hand en wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

WELKE KPI’S LIGGEN AAN DE BASIS VAN SEA CONSULTING?

SEA consulting draait vrijwel volledig om je KPI’s. Wie harde cijfers en data wil zien op basis waarvan direct te berekenen is hoeveel winst je hebt gemaakt met een specifieke campagne, kiest dan ook voor deze dienst.

Standaard KPI’s waarmee wij rekening kunnen houden zijn return-on-investment (ROI) en return-on-advertising-spent (ROAS). Hierbij kunnen wij echter ook je productmarges en overige vormen van winstcalculatie meenemen, zodat wij zeer exact voor je uiteen kunnen zetten of je je doelen behaalt of niet.

Uiteindelijk ben jíj de baas als je kiest voor SEA consulting bij ON. Jouw bedrijfsdoelen en jouw persoonlijke KPI’s staan dus altijd voorop!

WAAROM SPECIFIEK SEA CONSULTANCY BIJ ON.?

  • ON. is simpelweg een van de beste partners in online marketing die je je kunt wensen. Maar waarom is dat? Wij vertellen je graag waarom je jouw SEA consultancy aan ons zou moeten overlaten!
  • Als Google Premier Partner behoren we tot de top 3% van alle online marketing bureaus.
  • SEA consulting draait bij ons niet alleen om Google Ads en Shopping, maar om álle kanalen die potentieel interessant voor jou zijn.
  • Wat niet meteen meetbaar is, maken wij meetbaar. SEA is bij ons volledig datagedreven en gebaseerd op de harde feiten.
  • Onze focus ligt op schaalbare SEA strategieën, die passen bij jouw (groeiende) budget. Zo kun jij blijven uitbreiden zonder je eigen grenzen over te gaan.
  • Onze SEA consultants zijn algehele marketing experts, die met je meedenken over je complete marketing strategie (en die dus verder kijken dan alleen SEA).
  • Bij ON. is goed niet goed genoeg. Wij presteren altijd op het hoogste niveau, en mocht je niet tevreden zijn, dan zijn al onze diensten maandelijks opzegbaar. Wij streven daarom altijd naar topresultaten!
Creatieve content 2