SEO consulting

Als je kiest voor SEO consulting bij ON., nemen onze specialisten je hele website onder de loep om te kijken waar er voor jou kansen liggen om met je website hoger te ranken in Google. Zoek je direct een SEO consultant die jou hierin kan bijstaan? Neem dan direct contact met ons op!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WAT IS SEO CONSULTING?

SEO consulting of consultancy houdt in dat je een externe partij laat kijken naar de zoekmachine optimalisatie van jouw website. Hierbij bepaal je in samenspraak welke doelen je wilt behalen, wat er mogelijk is en wat er moet worden aangepast om jouw doelen te behalen. Op basis hiervan gaat het marketing bureau van start met een adviestraject.

Voor SEO consultancy worden verschillende namen gebruikt. SEO advies komt hierbij soms ook voorbij, net als bijvoorbeeld SEO scan. Dit kunnen echter heel andere dingen zijn, afhankelijk van het marketing bureau dat je kiest! Daarom leggen we graag uit wat we bij ON. Digital Marketing bedoelen met SEO consulting.

on-foto

WAT DOET EEN SEO CONSULTANT BIJ ON.?

Anders dan bij sommige andere marketing bureaus houden onze SEO consultants zich van start tot finish bezig met jouw SEO traject. Dat betekent dat zij altijd een SEO analyse en een zoekwoorden analyse uitvoeren, maar ook dat ze SEO teksten voor je gaan schrijven, aan linkbuilding doen en bepaalde technische aspecten van je website gaan onderhouden (zolang je daar toestemming voor geeft).

Samenspraak is voor ons van groot belang, maar aan onze consultants kun je je SEO écht uit handen geven. Bij ons is deze dienst meer dan enkel advies, zoals je soms zult tegenkomen: jouw SEO consultant bij ON. pakt graag alles voor je op.

WAT IS HET NUT VAN SEO CONSULTING?

De regels bij Google Search veranderen voortdurend, waardoor je posities in deze zoekmachine ook continu veranderen. SEO consultants zijn op de hoogte van deze veranderingen en weten precies wat wel en niet werkt als je hoge posities wilt blijven behalen.

Wat het op het ene moment heel goed kan doen, kan het volgende moment totaal verouderd zijn. Denk bijvoorbeeld aan websites van enkele jaren geleden, die hun hoofdzoekwoord honderden keren op één pagina noemden en vervolgens op nr. 1 kwamen te staan, zonder enige nuttige info. Dat is niet meer hoe Google werkt! Als je dit nu nog zou doen, zou je worden afgeschreven als spammer – en spammers scoren niet hoog.

Juist omdat onze specialisten veel kennis en expertise hebben opgedaan, spreken we echt uit ervaring. Met trial and error hebben wij al ondervonden hoe jíj hoog kunt scoren. Natuurlijk kun je zelf wel iets proberen, maar je zult al snel merken dat je dan niet snel winstgevend wordt. En dat is juist wat je wilt! Zo snel mogelijk én bij voorkeur blijvend je winst verhogen: dat is het echte nut van SEO consulting.

GOED OM TE WETEN OVER ONZE SEO CONSULTING

In de kern draait onze SEO consulting erom om jou te ontlasten en tegelijkertijd topposities in Google te behalen. Dat betekent niet dat je zelf geen inspraak hebt in welke taken we voor je overnemen.

Wil je dat we je teksten zelfstandig op je website uploaden en problemen met formatting direct voor je kunnen oplossen? Met de juiste inloggegevens is dat voor ons geen punt!

Aan de andere kant snappen we het ook als je website je kindje is, en je dergelijke wijzigingen toch liever zelf doorvoert. Dat is helemaal prima, samen bepalen we waar jij je goed bij voelt!

WAAROM ZOU JE SEO CONSULTANCY BIJ ON. AFNEMEN?

Twijfel je nog of je je SEO consultancy bij ON. wilt afnemen? Dit is waarom!

  • Jouw wensen staan bij ons altijd voorop. We ontzorgen je waar jij dat wilt en we staan je als partners bij in het proces.
  • Bij ON. is goed niet goed genoeg. We blijven altijd experimenteren om de beste resultaten te behalen.
  • De digitale wereld verandert snel, maar wij veranderen mee! Zo lopen we altijd voorop.
  • We vertellen jou wat we doen en waarom, zodat je precies weet waar jij je geld aan uitgeeft. Wel zo fijn!

Vooruitstrevend, ervaren én transparant: dat is hoe wij bij ON. te werk gaan.

on-foto

PAST ONZE SEO CONSULTING BIJ JOUW BEDRIJF? NEEM CONTACT OP!

Heb je interesse in het werk van onze SEO consultants en wil je weten wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend advies te ontvangen. Dan kijken we samen hoe we SEO consulting perfect in jouw marketing inspanningen kunnen inpassen!