Erik | juli 12, 2023

SEO EXPERT? IK DAAG JE UIT!

Mijn naam is Rob Nijmeijer, SEO Projectleider binnen ON. Digital Marketing. Waar mijn voorliefde voor marketing wegkomt? Het is allemaal begonnen tijdens mijn studie International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor mijn studie verbleef ik 3 maanden in Zweden en studeerde ik aan de universiteit in Lund. Hier heb ik geleerd dat Zweden toch wel een behoorlijk duur land is om te leven. Ik had veel vrije tijd, maar ik had weinig geld. Tja, ik was een student he.

De SEO GURU van ON.

In mijn vrije tijd ben ik me gaan verdiepen in SEO en maakte mijn eigen websites. Beetje bij beetje leerde ik de kneepjes van het vak, nodig om hogere posities in Google te behalen. Ik was een echte affiliate marketeer in hart en nieren en heb tientallen websites opgezet en beheerd. Ik was zo verbaasd over de effectiviteit van SEO m.b.t. het laten groeien van een bedrijf, dat ik het merendeel van de dag besteedde aan het ontwikkelen van mijn kennis. Artikel na artikel heb ik versleten (nu nog steeds trouwens). Constant ben ik op zoek naar nieuwe informatie om de werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.


“We staan voor hoge kwaliteit en service”

Ondertussen ben ik zo’n 6 jaar verder en kan ik wel zeggen dat ik ben uitgegroeid tot een echte rot in het vak. Ik ben nog dagelijks bezig om mijn kennis te verrijken en verspreid de kennis met liefde binnen ons SEO team. Dit is ook wel nodig in een dynamische markt zoals SEO, waarin veranderingen in het algoritme constant plaatsvinden. Achterblijven is geen optie!

Ik kwam ooit binnen als SEA Marketeer, omdat ik graag kennis heb van alle facetten binnen online marketing. Hier heb ik ontzettend veel kennis opgedaan op het gebied van Search Engine Advertising (Alle “belangrijke” kanalen – Tekst Ads, Google Shopping en Display). Op het moment dat we intern besloten hadden dat iedereen zich ging specialiseren in één kanaal ben ik het SEO team gaan leiden.

Ik was er immers al jaren mee bezig. Toen der tijd bestond het SEO team uit mij en Louis. Tegenwoordig zijn we uitgegroeid tot een klein leger van 6 full-timers sterk. Het is mijn persoonlijke missie om dit team uit te laten groeien tot het meest ervaren SEO team van heel Nederland. Bij ON. Digital staan we voor een hoge kwaliteit en service. Die ontstaat uit onze interne drive voor zelfontwikkeling.


TEAM ON

 

 

Binnen het team van ON. Digital geloven wij dat hiërarchie de doodsteek is voor creativiteit en daarom doen we er niet aan. Iedereen wordt gezien als volwaardig lid van het team en heeft ruimte voor zijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Waar we geen ruimte voor hebben zijn mensen die lui zijn en zich niet willen ontwikkelen. Want een intrinsieke motivatie en de wil om echt ergens de beste in te zijn, is wat ons team een succes maakt.

Door middel van leuke teamuitjes zorgen we ervoor dat we elkaar echt goed leren kennen. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een zeer hecht team. Ons volgende teamuitje staat al gepland, we gaan met zijn allen naar Athene. Dat wordt lachen! Hiernaast hebben we elke vrijdag een vrijmibo waarin we de werkweek gezellig afsluiten met één biertje, of twee, of drie, of….


Je bent nooit uitgeleerd

 

Waar ben ik naar opzoek?

Binnen het SEO team ben ik op zoek naar een hardwerkende, intrinsiek gemotiveerde SEO marketeer voor de lange termijn! Idealiter heb je als doelstelling dat je de beste wilt zijn. Je hebt in het verleden al veel SEO kennis opgedaan, je hebt zelf websites gemaakt en beheerd. We zijn niet perse op zoek naar iemand met veel IT Kennis, maar je moet je zeker wegwijs kunnen maken binnen verschillende systemen zoals WordPress, Lightspeed, Prestashop, Magento etc.

 

De voorkeur gaat uit naar iemand die vanaf jongs af aan al een voorliefde heeft voor online marketing. Wellicht begonnen als een jonge affiliate marketeer, die uit wil groeien tot een echte SEO baas. Jij wil de grootste bedrijven in de wereld kunnen herstructureren tot een echte SEO machine. Ben jij in de late avond uurtjes nog bezig om je kennis voor SEO te ontwikkelen? Heb jij al prachtige SEO resultaten neergezet? Heb je een intrinsieke motivatie om alles te willen weten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat hebben we te bieden?

Binnen het team hebben we een omgeving van hardwerkende marketeers, waarbij kwalitatieve SEO voorop staat. We delen graag onze kennis en er rouleren constant artikelen met de laatste nieuwtjes. We werken in een team zonder hiërarchie en iedereen kan komen met zijn eigen inbreng. Er is tijd voor zelfontwikkeling en er is altijd iemand die je te hulp kan schieten wanneer nodig.

Samen gaan wij voor de lange termijn groei, voor ons en voor onze klanten. Binnen het team genieten wij een sfeer waarin je best mag falen. We zoeken naar oplossingen en denken niet in problemen. Onze mentaliteit is beuken met een duidelijk oog voor kwaliteit! Ben jij op zoek naar een team dat jouw kennisniveau naar het volgende level kan tillen? Dan ben jij op zoek naar ons!


“Bij ON. heerst echt een work hard, play hard cultuur. We zijn continu bezig om onszelf te ontwikkelen en combineren dit met een gezonde dosis gezelligheid. Binnen team SEO krijg je veel vrijheid om jezelf uit te dagen en veel te leren. Elke dag leer ik weer iets nieuws!” Marrit Bakker


“We werken in een professionele werksfeer, waarbij iedereen bij elkaar het beste naar boven probeert te halen. Hierbij worden kennis en ervaringen met elkaar gedeeld om het kennisniveau van het team te vergroten. Zo wordt niet alleen het team beter, maar kunnen we ook klanten beter helpen.” Daniël Borremans


“Ik merk dat iedereen binnen ON. Digital Marketing passie heeft voor online marketing. Meer dan eens wordt een stap extra gezet voor een klant en werken we over tot in de avonduren. Echter voelt dat niet als een investering, omdat we doen wat we leuk vinden. ” Armin Grbavci


Klinkt lekker, wat nu?

Klinkt dit lekker en wil je graag deel uitmaken van ons team? Wij doen niet aan een formele sollicitatie. Onder het genot van een kop koffie gaan we het gesprek aan om te kijken of jij binnen het team past. We beginnen met een informele sparringsessie om te kijken of onze visie strookt en er een klik is. Wij gaan discreet om met onze sollicitaties.

Wanneer de klik er is, kan je een middag met ons meelopen. Op deze manier kun je kijken of het echt wat voor jou is! Tegelijkertijd kunnen we jou in actie zien. We zijn een snelgroeiend, jong bedrijf wat betekent dat de doorgroeimogelijkheden oneindig zijn. De primaire voorwaarden zijn goed en we werken in een beloningscultuur. Wanneer je goed presteert word je goed beloond!

Vanaf december of januari kan ons kleine leger een extra commando gebruiken!