SEO optimalisatie

Met SEO optimalisatie of zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jij beter zichtbaar wordt in zoekresultaten van zoekmachines. Hoger in zoekresultaten staan betekent meer verkeer naar je website halen. Het is de basis van een sterke online onderneming.

Investeren in SEO (Search Engine Optimization) doe je voor de lange termijn. Als je eenmaal bovenaan staat, hoef je geen budget meer te besteden aan dure advertenties. ON. maakt doeltreffende SEO strategieën, waarbij we rekening houden met de laatste ontwikkelingen. Dankzij onze eindeloze kennis en vele jaren ervaring zijn we een logische keuze voor het uitbesteden van jouw SEO marketing.

Wat kunnen we voor jou betekenen? Vraag nu vrijblijvend advies over SEO optimalisatie!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WAAROM SEO OPTIMALISATIE?

Bedenk dat je tegenwoordig bijna altijd Google of een andere zoekmachine gebruikt, wanneer je zoekt naar een product of dienst. Zoekmachine optimalisatie van je website of webshop zorgt ervoor dat zoekmachines weten hoe relevant jij bent voor specifieke producten of diensten.

Hoe beter je website geoptimaliseerd is, hoe groter de kans dat je bovenaan komt te staan in zoekresultaten. Dit maakt zoekmachine marketing een perfect middel om boven je concurrenten uit te stijgen.

SEO marketing is extra effectief omdat gebruikers van een zoekmachine bewust naar een product of dienst zoeken. Ze hebben dus al een intentie om te kopen, of ze zijn op z’n minst aan het oriënteren. Grote kans dus dat het aantal conversies gaat stijgen, zodra jouw zoekwoordposities verbeteren.

on-foto

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE BIJ ON. DIGITAL MARKETING

Er zijn tegenwoordig steeds meer gespecialiseerde bureaus en zelfstandige SEO experts. Waarom zou je SEO optimalisatie door ON. laten uitvoeren?

  • Bij ON. is goed niet goed genoeg. Al onze diensten zijn maandelijks opzegbaar, waardoor we altijd gedreven zijn om perfect werk te leveren.
  • Het succes van een SEO traject wordt voor een groot deel bepaalt door samenwerking. We hebben jouw input nodig om het maximale te behalen.
  • Je betaalt voor werkzaamheden waar je echt wat aan hebt. We gebruiken onze eindeloze hoeveelheid kennis om jou naar de top van Google te brengen.
  • We vertellen jou wat we doen en waarom we dat doen. Daarnaast zorgen overzichtelijke rapportages voor extra transparantie.
  • Google en andere zoekmachines veranderen doorlopend. We blijven altijd bij de tijd zodat we de beste strategieën kunnen bouwen.

Wil je graag zonder advertentiekosten meer verkeer naar je website halen? Vraag ons dan vrijblijvend om een SEO analyse. We laten je graag weten welke mogelijkheden er voor jou zijn, zodat je weet of SEO optimalisatie een geschikte dienst voor jou is.

SEO UITBESTEDEN AAN ON. DIGITAL MARKETING

SEO uitbesteden is een goed idee, want er zijn nauwelijks bedrijven die alle kennis van dit vakgebied in huis hebben. Wij zijn sterk in alle aspecten van zoekmachine optimalisatie. Van content tot techniek en van backlinks tot lokale SEO.

Hoe we jouw SEO traject invullen, hangt af van jouw wensen. Doorgaans stellen we samen met de ondernemer een strategie op en voeren we ook alle werkzaamheden uit, maar soms nemen we ook een meer adviserende en ondersteunende rol aan. In elk geval streven we altijd naar een sterk samenwerkingsverband waarbij transparantie voorop staat.

WAT ZIJN DE NADELEN VAN SEO MARKETING?

SEO marketing rendeert meestal pas na 6 maanden tot een jaar. Je kunt het dus goed zien als een investering voor de toekomst.

Als je vrijblijvend advies voor SEO aanvraagt, geven wij een realistisch beeld van de mogelijkheden. Vanzelfsprekend verschillen de kansen per markt en branche, want de kans is groot dat ook jouw concurrenten aan SEO doen.

Wil je op korte termijn al resultaat? Dan is het slim om je SEO traject te combineren met SEA (zoekmachine adverteren), social media advertising of een e-mailcampagne.

WELKE ONDERDELEN VALLEN ONDER SEO OPTIMALISATIE?

Er bestaan best wat misverstanden rondom het begrip SEO optimalisatie. Vaak denkt men dat het optimaliseren van website teksten voldoende is om beter te gaan scoren in zoekmachines, maar zo eenvoudig is het niet. Onze SEO werkzaamheden zijn op te delen in verschillende onderdelen.

SEO analyse

Onze SEO experts kunnen snel zien waar kansen liggen op het gebied van SEO. Bij een SEO analyse kijken we naar de technische staat van een website, het aantal links van externe websites en kansrijke zoekwoorden om mee te scoren.

SEO strategie

Elke SEO traject begint met het uitwerken van een passende SEO strategie. SEO is marketing voor de lange termijn en rendeert doorgaans pas na een half jaar tot een jaar. Een sterke strategie biedt houvast gedurende het traject.

Zoekwoord analyse

Om hoger in Google te staan moet je weten welke zoekwoorden gebruikt worden voor jouw producten of diensten. Wij gebruiken de beste zoekwoord analyse tools om zoekverkeer te analyseren, zodat we weten waar de focus moet liggen.

SEO teksten

De beste content is nodig om de concurrentie af te troeven. We schrijven SEO teksten niet alleen SEO-technisch op een hoogwaardige manier, maar houden ook rekening met de tone-of-voice van je bedrijf of instelling.

Linkbuilding

Hoogwaardige links naar jouw website zijn een signaal van relevantie voor zoekmachines. Wij kennen de beste links voor verschillende branches en zetten die in voor onze linkbuilding.

Technische SEO

Een technisch optimaal functionerende website bepaalt het succes van je website. Met technische SEO brengen alle technische problemen in kaart, zodat we de juiste oplossingen kunnen aandragen.

Lokale SEO

Heb je een fysieke winkel of verzorg je lokaal bepaalde diensten? Dan is lokale SEO misschien geschikt voor jou. We zorgen er dan voor dat jouw onderneming perfect zichtbaar wordt voor mensen die lokaal naar jouw product of dienst zoeken.

ChatGPT 1

SEO OPTIMALISATIE: VRIJBLIJVEND ADVIES

Wil je jouw website of webshop een boost geven? SEO marketing is een slimme investering die de basis vormt voor jouw online succes.

We voeren graag een SEO analyse voor je uit en zijn benieuwd naar je wensen. We kunnen je dan snel laten weten wat we voor je kunnen betekenen. Neem dus nu contact op voor SEO optimalisatie!