SEO strategie

Je SEO strategie of zoekmachine optimalisatie strategie is de fundering van jouw zoekmachine optimalisatie traject. Hierop baseer je welke acties de prioriteit hebben en met welke jij de meeste impact kunt maken om bovenin de zoekmachines te verschijnen. Zonder zo’n strategie is het vrijwel onmogelijk te bepalen wat je precies moet aanpakken en in welke volgorde, juist omdat gedegen SEO ook gedegen achtergrondonderzoek vereist.

Als jij SEO afneemt bij ON., zullen we daarom nooit zomaar lukraak beginnen met het schrijven van content of het optimaliseren van de technische aspecten van jouw website. In plaats daarvan omvat onze set-up altijd het creëren van de SEO strategie die bij jouw doelstellingen past.

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

HOE KAN EEN SEO STRATEGIE ERUITZIEN?

Een robuuste SEO strategie focust zich op alle drie de pijlers van zoekmachine optimalisatie: content en SEO teksten, technische SEO en linkbuilding.

CONTENT

Om te beginnen moet hiervoor een zoekwoordenonderzoek worden uitgevoerd, om te checken op welke zoekwoorden jij momenteel al rankt en waar nog kansen liggen. Dit wordt je SEO content strategie genoemd. Op basis van de relevantie en het zoekvolume van die zoekwoorden kunnen we namelijk prioriteiten stellen en bepalen welke content als eerst geoptimaliseerd dient te worden om door een zo groot mogelijk publiek aan geïnteresseerden gevonden te worden.

TECHNIEK

Ook brengen we met een technische SEO scan jouw websitestructuur in kaart. Het doel hiervan is om te zien of al je pagina’s daadwerkelijk vindbaar zijn voor zoekmachines en ook goed functioneren. Zonder vindbaarheid kun je namelijk nog de beste content creëren, maar een niet-geïndexeerde webpagina zal nooit in Google naar voren komen!

LINKBUILDING

Linkbuilding is het laatste onderdeel van je (content) strategie. Daarbij zorgen we er door middel van backlinkblogs en overige backlinks voor dat de autoriteit van jouw website verhoogd wordt en dat specifieke zoekwoorden een boost krijgen. Hoe meer autoriteit je hebt, hoe meer de zoekmachines erop vertrouwen dat jouw website is wat mensen willen zien. Daarom is dit een onmisbare pijler voor SEO.Voor toekomstige referentie leggen we in een zogeheten roadmap al deze drie aspecten vast. Zo blijven de prioriteiten binnen je SEO strategie helder!

on-foto

WAAROM ZOU JE JOUW SEO STRATEGIE DOOR ON. LATEN OPPAKKEN?

Waarom je jouw SEO strategie specifiek aan ON. uit handen zou geven als er zo veel andere online marketing bureaus zijn? Dat leggen we graag uit!

  • Goed is bij ons niet goed genoeg! Doordat al onze diensten maandelijks opzegbaar zijn, streven wij er altijd naar om perfect werk af te leveren waar jij blij van wordt. Zo wíl je helemaal niet meer weg!
  • Wij pakken alle aspecten van SEO voor je op als jij dat wilt. Dat betekent dat we niet alleen exclusief een SEO content strategie of juist een technische strategie aanleveren, maar dat we het hele plaatje in beeld brengen en ieder onderdeel voor jou kunnen oppakken. Zo heb je daar zelf geen omkijken meer naar!
  • Over de jaren hebben wij uitgebreide expertise opgebouwd, waar jij nu van kunt profiteren. Met onze diepgaande kennis weten we exact hoe we jou naar de top moeten brengen!
  • Wij zijn niet bang om te zeggen waar het op staat, hoewel we jouw wensen natuurlijk altijd meenemen! Met onze openheid en transparantie weet je exact waar jij van op aan kunt, zodat je niet voor onverwachte verrassingen of tegenvallers komt te staan. Hierdoor heb je ook echt iets aan een SEO strategie van ON.!

LAAT ON. JOUW SEO STRATEGIE ONDER DE LOEP NEMEN!

Spreekt onze werkwijze jou aan? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en ga met ons het gesprek aan over het oppakken van jouw SEO strategie!