Social media uitbesteden

Social media uitbesteden kan jou als ondernemer veel veel tijd besparen. En wij weten: tijd = geld! Door de socials uit handen te geven hou jij tijd over voor waar je écht goed in bent. Wij helpen jouw online zichtbaarheid te vergroten op verschillende kanalen. Niet alleen verzorgen we al jouw social media posts, ook zijn we gespecialiseerd in adverteren via social media.

Het uitbesteden van jouw social media marketing aan ON. Digital Marketing betekent dat wij samen naar groei gaan. We werken met Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest. Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen? Vraag dan vrijblijvend advies aan over het beheer van je social media kanalen.

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

JE SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN AAN ON. DIGITAL MARKETING

Ja, we weten dat veel mensen zeggen dat ze wat van social media afweten. Maar wij maken écht het verschil! Onze specialisten ontwikkelen een social media strategie die zo goed bij jou past dat je doelen ineens een stuk realistischer worden. Wat je verder van ON. kan verwachten op het gebied van social media marketing?

 • Wij gaan samen naar groei om jouw doelen te behalen;
 • Goed is voor ons niet goed genoeg, wij gaan door waar anderen stoppen;
 • Een niet lullen maar poetsen mentaliteit, waarbij wij altijd kritisch blijven op onszelf en zo de kwaliteit nog beter maken;
 • Een transparante werkwijze, waardoor jij altijd weet waar wij mee bezig zijn;
 • Nauwe samenwerking, want ons team gaat voor jou door het vuur en staat altijd voor je klaar;
 • Innovatief ten top, want social media marketing is ónze passie en wij blijven altijd scherp op nieuwe ontwikkelingen en trends.

Waarom ON. Digital Marketing jouw partij is? Jij bent geen nummer voor ons, maar wij zijn een verlengde van jouw organisatie. Je kunt altijd rekenen op eerlijk advies van onze specialisten en bent volledig betrokken bij het proces!

Bloggen op je website 3

WAT IS SOCIAL MEDIA MARKETING?

Ken jij jouw doelgroep? En nog belangrijker: kent jouw doelgroep jou? Social media marketing is meer dan eens in de zoveel tijd een bericht posten. Het bestaat namelijk uit het promoten van je diensten of producten via de verschillende social kanalen. Door goed om te gaan met social media kun je klanten veel beter aan je organisatie binden. Wist je dat 80% van de mensen (wereldwijd!) op social media zit?

Marketing om deze enorme groep te bereiken is dus geen overbodige luxe. Je kunt een enorme groei realiseren door de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Wat je doel ook is, door je social media uit te besteden aan ON. Digital Marketing kun jij dit bereiken!

MET WELKE SOCIAL MEDIA KANALEN WERKEN WIJ?

Verdwaal jij wel eens in de wereld van alle verschillende social media kanalen? Jij kent vast Facebook en Instagram wel. Hierop kun jij leuke fotootjes en video’s delen met je volgers en interessante berichten plaatsen. Maar wist jij dat je doelgroep zich misschien wel op Pinterest en LinkedIn bevindt? Ook hier kunnen wij jouw doelgroep bereiken en je naamsbekendheid vergroten.

Je kunt zoveel meer op je socials dan alleen een foto van je product of dienst plaatsen. Dit is dé plek waar jij een relatie aangaat met al jouw volgers! Door interactie en relevantie blijf jij top of mind bij je doelgroep. Heb je hier geen tijd voor? Geen probleem! Door je social media beheer uit te besteden bij ON. Digital Marketing heb jij een win-win situatie.

Facebook marketing

Facebook marketing is één van de bekendste kanalen binnen social media. Met meer dan 1,9 miljard dagelijkse, actieve gebruikers is dit een zeer relevant kanaal. Hierbij kun je zowel organisch verkeer genereren als via Facebook Ads nieuwe doelgroepen benaderen.

Instagram marketing

Instagram marketing is deels samengevoegd met Facebook. Hierdoor kun je deze twee kanalen gemakkelijk combineren. Wanneer je een bericht op Instagram post is het mogelijk deze ook direct op Facebook te zetten. Het aantal dagelijkse gebruikers op Instagram staat op 5,9 miljoen. Hier zitten vast potentiële klanten voor jouw organisatie bij!

LinkedIn marketing

LinkedIn marketing is misschien minder bekend dan de kanalen hierboven. Wel is dit een hele relevante! Vooral wanneer jij in de B2B zit kun jij hier veel leads uithalen. Daarnaast kun je ook consumenten bereiken, want meer dan 611.000 mensen zitten dagelijks op LinkedIn.

Pinterest marketing

Ook voor Pinterest marketing kun je bij ON. Digital Marketing terecht. Het resultaat van inspiratiebeelden plaatsen die linkjes bevatten kan je verbazen. In Nederland alleen heeft het kanaal al 3,5 miljoen gebruikers. Je kunt zelf berichten plaatsen en organisch verkeer krijgen, maar je kunt ook adverteren op Pinterest!

HOE WERKT SOCIALE ADVERTISING?

Waar je SEA gebruikt voor adverteren in zoekmachines kun je ook op social media adverteren. Dit is een perfecte manier om je doelgroep(en) te bereiken. Hierbij maak je gebruik van verschillende social media campagnes. Onze social specialisten stellen de juiste doelgroep in. Zij kunnen onder meer segmenteren op:

 • Leeftijd;
 • Woonplaats;
 • Interesses;
 • Hoe lang ze een bepaalde video bekijken op je socials;
 • Of ze de website al eens hebben bezocht of niet.

Facebook biedt daarnaast met de zogenaamde ‘look-a-like doelgroepen’ de mogelijkheid om mensen te bereiken die dezelfde eigenschappen hebben als de huidige volgers van je Facebook of Instagram account. Kortom: social media kanalen zijn niet alleen ideaal voor het binden van je huidige klanten, maar ook voor het bereiken van potentiële klanten.

Een veelgebruikte optie bij het adverteren op social media is retargeting. Hierbij worden advertenties getoond aan mensen die bijvoorbeeld een product of dienst op jouw website hebben bekeken. Dit is een uiterst effectief middel om je resultaten te verbeteren!

on-foto

WAAROM EEN GOEDE SOCIAL MEDIA MARKETING STRATEGIE BELANGRIJK IS

Een uitgekiende social media strategie is belangrijker dan je denkt. Een post is niet gewoon een bericht, hier zit een hele strategie achter. Bestaat jouw doel uit meer verkeer naar je website? Een duidelijk plan gaat jou hier naartoe brengen. Door interessante posts te delen met een (meetbare) link naar je website kun jij via je socials veel verkeer naar je website krijgen.

Voor een social media strategie kan het belangrijk zijn om zoveel mogelijk mensen organisch (onbetaald) te bereiken. Hierbij wordt er gekeken naar het aantal mensen die jouw berichten zien, zonder dat je hierop adverteert. Zorg dus voor mooie en uitnodigende content. Dit vergroot de interactie, het bereik en eventuele kliks naar je website of webshop.

Niet onbelangrijk: een sterke social media strategie is onmisbaar in jouw branding proces. Een sterk merk kan in deze tijd niet zonder goed verzorgde social media kanalen.

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN? KRIJG VRIJBLIJVEND ADVIES

Ben jij benieuwd of social media marketing iets voor jouw bedrijf is? Vraag vrijblijvend advies aan en ontdek waarom social media uitbesteden aan ON. Digital Marketing een goed idee is.

We geven je altijd eerlijk en oprecht advies en kijken naar het totaalplaatje. Want misschien kunnen andere diensten, zoals SEO en e-mail marketing, ook een forse bijdrage leveren aan het verbeteren van je online resultaten. Neem nu contact op en ontdek alle mogelijkheden voor het uitbesteden van social media!