Social media uitbesteden

Social media uitbesteden kan jou als ondernemer heel veel tijd besparen. En wij weten: tijd = geld! Door de social media uit handen te geven hou jij tijd over voor waar je écht goed in bent. Wij helpen jouw online zichtbaarheid te vergroten op verschillende kanalen. Niet alleen verzorgen we al jouw social media posts, ook zijn we gespecialiseerd in adverteren via social media.

Het uitbesteden van jouw social media marketing aan ON. Digital Marketing betekent dat we samen werken aan een sterke online aanwezigheid van jouw bedrijf. We werken met kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen? Vraag dan vrijblijvend advies aan over het beheer en uitbesteden van je social media kanalen.

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

Onze samenwerkingen
Ziengs logo
Partner MYT Shutters logo
logo reclameland
logo-topdutch
Partner Zechsal
logo-koffiewinkel
Partner Corparis logo
Dunlop_logo
Partner Zijlstra naaimachines logo
Partner Beerdome logo
Partner Drukland logo
Partner Bestrating.nl logo
Partner Nieuw Wonen Nederland logo

We are ON.

JE SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN AAN ON. DIGITAL MARKETING

Waarom zou je jouw social media marketing uitbesteden aan ON. Digital Marketing? Onze specialisten ontwikkelen een social media strategie die zo goed bij jou past dat je doelen ineens een stuk realistischer worden. Wat je verder van ON. kan verwachten op het gebied van social media marketing?

 • Wij gaan samen naar groei om jouw doelen te behalen;
 • Goed is voor ons niet goed genoeg, wij gaan door waar anderen stoppen;
 • Een transparante werkwijze, waardoor jij altijd weet waar wij mee bezig zijn;
 • Nauwe samenwerking, want wij zijn ervan overtuigd dat de beste resultaten worden behaald door een goede samenwerking tussen opdrachtgever en marketing bureau;
 • Innovatief ten top, want social media marketing is ónze passie en wij blijven altijd scherp op nieuwe ontwikkelingen en trends.

Waarom ON. Digital Marketing jouw partij is? Jij bent voor ons geen nummer, maar ON. is een verlengde van jouw organisatie. Je kunt altijd rekenen op eerlijk advies van onze specialisten en bent volledig betrokken bij het proces!

Neem contact op!

WAT IS SOCIAL MEDIA MARKETING?

Social media marketing omvat het promoten van producten en diensten via diverse social media platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en Pinterest. Het gaat niet alleen om het plaatsen van berichten, maar om het creëren van een interactieve community waarin je actief communiceert met je doelgroep en bouwt aan merkbekendheid en een betere klantenbinding.

Wist je dat meer dan 80% van de mensen wereldwijd op social media actief is? Met social media marketing kun je deze enorme groep mensen bereiken. Je kunt een enorme groei realiseren door de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Wat je doel ook is, door je social media uit te besteden aan ON. Digital Marketing kun jij dit bereiken!

MET WELKE SOCIAL MEDIA KANALEN WERKEN WIJ?

Raak jij soms de weg kwijt in de snel veranderende wereld van social media kanalen? Je bent vast bekend met platforms als Facebook en Instagram, waar je foto’s en video’s deelt en boeiende berichten plaatst voor je volgers. Maar wist je dat je doelgroep zich mogelijk ook op Pinterest, TikTok en LinkedIn bevindt? Hier kunnen we jouw doelgroep bereiken en je naamsbekendheid vergroten.

Op social media kun je veel meer dan alleen een afbeelding van je product of dienst delen. Het is dé plek waar je een relatie opbouwt met al je volgers! Door interactie en relevantie blijf je top-of-mind bij je doelgroep. Heb je hier geen tijd voor? Geen probleem! Door je social media beheer aan ON. Digital Marketing uit te besteden, creëer je een win-win situatie.

Doelgerichte strategieën voor elk social media platform

Wij passen onze strategieën aan per platform om te zorgen dat jouw boodschap effectief wordt overgebracht. Van Facebook marketing tot Instagram en LinkedIn, wij optimaliseren jouw content voor elk kanaal.

Facebook marketing

Facebook marketing is één van de bekendste kanalen binnen social media. Met meer dan 1,9 miljard dagelijkse, actieve gebruikers is dit een zeer relevant kanaal. Hierbij kun je zowel organisch verkeer genereren als via Facebook Ads nieuwe doelgroepen benaderen.

Instagram marketing

Instagram marketing is deels samengevoegd met Facebook. Hierdoor kun je deze twee kanalen gemakkelijk combineren. Wanneer je een bericht op Instagram post is het mogelijk deze ook direct op Facebook te zetten. Het aantal dagelijkse gebruikers op Instagram staat op 5,9 miljoen. Hier zitten vast potentiële klanten voor jouw organisatie bij!

LinkedIn marketing

LinkedIn marketing is misschien minder bekend dan de kanalen hierboven. Wel is dit een hele relevante! Vooral wanneer jij in de B2B zit kun jij hier veel leads uithalen. Daarnaast kun je ook consumenten bereiken, want meer dan 611.000 mensen zitten dagelijks op LinkedIn.

Pinterest marketing

Ook voor Pinterest marketing kun je bij ON. Digital Marketing terecht. Het resultaat van inspiratiebeelden plaatsen die linkjes bevatten kan je verbazen. In Nederland alleen heeft het kanaal al 3,5 miljoen gebruikers. Je kunt zelf berichten plaatsen en organisch verkeer krijgen, maar je kunt ook adverteren op Pinterest!

HOE WERKT SOCIAL MEDIA ADVERTISING?

Waar je SEA gebruikt voor adverteren in zoekmachines kun je met social media advertising ook op verschillende social media kanalen adverteren. Hierbij maak je gebruik van verschillende social media campagnes. Onze specialisten gebruiken geavanceerde targeting-opties om je advertenties te presenteren aan de juiste doelgroep. Zij kunnen onder meer segmenteren op:

 • Leeftijd;
 • Woonplaats;
 • Interesses;
 • Hoe lang ze een bepaalde video bekijken op je socials;
 • Of ze de website al eens hebben bezocht of niet.

Facebook biedt daarnaast met de zogenaamde ‘look-a-like doelgroepen’ de mogelijkheid om mensen te bereiken die dezelfde eigenschappen hebben als de huidige volgers van je Facebook of Instagram account. Kortom: social media kanalen zijn niet alleen ideaal voor het binden van je huidige klanten, maar ook voor het bereiken van potentiële klanten. Een veelgebruikte optie bij het adverteren op social media is retargeting. Hierbij worden advertenties getoond aan mensen die bijvoorbeeld een product of dienst op jouw website hebben bekeken. Dit is een uiterst effectief onderdeel van social media advertising om je resultaten te verbeteren!

on-foto

En wat is organische social media marketing dan precies?

Organische social media marketing verwijst naar de natuurlijke manier waarop je content verspreidt over social media kanalen zonder betaalde promotie. Het draait om het bouwen van een natuurlijke interactie en engagement met je doelgroep door middel van waardevolle en relevante content. Onze specialisten optimaliseren elk bericht om te zorgen dat het precies aansluit op jouw doelgroep en versterken hierdoor de natuurlijke groei van je bereik. Zij houden rekening met verschillende factoren zoals:

 • Het tijdstip van plaatsen;
 • De relevantie van de content voor je doelgroep;
 • Het gebruik van hashtags om de zichtbaarheid binnen specifieke thema’s te vergroten;
 • Het stimuleren van interacties zoals likes, shares en reacties;
 • Het frequent bijwerken van content om engagement te maximaliseren.

Bij organische groei is het ook belangrijk om een sterke gemeenschap rondom je merk te creëren. Dit betekent dat het belangrijk is om actief deel te nemen aan conversaties, snel te reageren op reacties en content te creëren die aanzet tot interactie. Een goede organische aanwezigheid versterkt je merkidentiteit en bouwt langdurige relaties op met je volgers. Dus wil jij met jouw bedrijf meer in contact komen met jouw klanten en volgers en je merkbekendheid vergroten? Dan kan organische social media marketing niet ontbreken.

WAAROM EEN GOEDE SOCIAL MEDIA MARKETING STRATEGIE CRUCIAAL IS

Een doordachte social media strategie is van groter belang dan vaak wordt gedacht. Een enkele post is niet zomaar een bericht; er schuilt een hele strategie achter. Via social media marketing is het mogelijk om doelen te behalen als bijvoorbeeld: meer verkeer naar je website, meer verkopen in je webshop of meer inschrijvingen op jouw nieuwsbrief. Maar dit kan alleen door het plaatsen van de juiste content en het inzetten van de juiste middelen.

Voor een effectieve social media strategie is het van essentieel belang om organisch (dus onbetaald) zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dit houdt in dat je kijkt naar het aantal mensen dat jouw berichten te zien krijgt zonder dat je hiervoor adverteert. Het is dan ook belangrijk om aantrekkelijke en uitnodigende content te creëren. Dit vergroot de interactie, het bereik en potentiële kliks naar je website of webshop.

Niet onbelangrijk: een sterke social media strategie is onmisbaar in jouw branding proces. In deze tijd kan een sterk merk simpelweg niet zonder goed onderhouden social media kanalen.

SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN? KRIJG VRIJBLIJVEND ADVIES

Ben jij benieuwd of social media marketing iets voor jouw bedrijf is? Vraag vrijblijvend advies aan en ontdek waarom social media uitbesteden aan ON. Digital Marketing een goed idee is.

We geven je altijd eerlijk en oprecht advies en kijken naar het totaalplaatje. Want misschien kunnen andere diensten, zoals SEO en e-mail marketing, ook een forse bijdrage leveren aan het verbeteren van je online resultaten. Neem nu contact op en ontdek alle mogelijkheden voor het uitbesteden van social media!