Emma Posthumus

Emma Posthumus

SEO MARKETEER

emma@ondigitalmarketing.nl

  • Heeft drie koppen koffie nodig om wakker te worden
  • Maak geen spel- of tiepvoudt als zij in de buurt is
  • Kan brutaal uit de hoek komen, maar bijt niet

Zodra mensen erachter komen dat Emma oorspronkelijk uit Friesland komt, grappen ze vaak: ‘Het mooiste van Friesland is de trein naar Groningen’. Eerlijk gezegd is Emma het daar wel mee eens. Ze woont al jaren met veel plezier in Stad en heeft zich nog nooit ergens zo thuis gevoeld. We hopen dat ze weet dat we succesvol samenwerken met veel bedrijven in Friesland…

Door haar ervaring als communicatieadviseur weet ze veel van taal, teksten en websites, wat goed van pas komt bij alle SEO-teksten die ze schrijft. Ook heeft Emma een bachelor Nederlands, waardoor ze als een pedante wijsneus iedereen corrigeert. Maar oké, zo kunnen we wel perfect werk afleveren.

Emma is een soort stuiterbal die rondjes draait op haar bureaustoel. Misschien heeft het iets te maken met de 1000 koppen koffie die ze dagelijks drinkt. Als ze echter eenmaal gefocust is, ramt ze met gemak de ene na de andere tekst op papier haar beeldscherm. Om die focus te vinden, doet ze meestal noise-cancelling oordopjes in. Zonder muziek, overigens. Wat!?

Haar vrije tijd brengt Emma graag door in de sportschool, waar ze zwaardere gewichten tilt dan de gemiddelde man. Dat krijg je dus als je 1000 koppen koffie per dag optilt. Nee, half werk leveren komt niet in haar woordenboek voor!

Emma in het kort:

Emma werkt samen met:

word deel van on(s) team!

Zie jij jezelf – net als Eva – al helemaal onderdeel worden van team ON.? Aarzel dan niet en verstuur nu jouw open sollicitatie via het formulier hieronder! Je ontvangt altijd binnen één week reactie.

info@ondigitalmarketing.nl

050 211 2723

Stationsweg 3G, 9726 AC Groningen