Gilliano Moesman

Grafisch Designer

gilliano@ondigitalmarketing.nl

  • Javaan geboren in Paramaribo
  • Handig met Photoshop
  • Vrolijke Frans

Mensen die veel met Photoshop werken noemen ze doorgaans creatievelingen dus dat zal Gilliano wel zijn. Sterker nog, hij ís het gewoon. In zijn vrije tijd is deze designer een echte avonturier: reizen zit in zijn bloed! Dat is ook niet gek, want zijn overgrootvader heeft op in 1901 de overtocht gemaakt van Java naar Paramaribo. Gilliano was 1,5 jaar toen hij zijn eerste intercontinentale vlucht ervaarde. Hij hoopte op een warm welkom op Schiphol, maar kwam van een koude kermis thuis. Hij (be)landde namelijk midden in een oud-Hollandse winter! 

Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen met Gilliano. Met zijn creatieve geest maakt hij de mooiste afbeeldingen, banners en website designs. Vol concentratie zit hij iedere dag te werken aan hippe designs op zijn veel te dure laptop. Hij is daarbij zo sterke gefocust, dat hij soms zelfs even vergeet te gaan lunchen! 

Gilliano in het kort:

Gilliano WERKT SAMEN MET:

word deel van on(s) team!

Zie jij jezelf – net als Gilliano – al helemaal onderdeel worden van team ON.? Aarzel dan niet en verstuur nu jouw open sollicitatie via het formulier hieronder! Je ontvangt altijd binnen één week reactie.

info@ondigitalmarketing.nl

050 211 2723

Stationsweg 3G, 9726 AC Groningen