jeroen schiphuis

CO-FOUNDER

jeroen@ondigitalmarketing.nl

  • Stuiterbal van het kantoor
  • Ziet overal mogelijkheden in
  • Echte ras-optimist


Jeroen is nogal een ondernemend type en zit echt nooit stil. We sluiten dan ook niet uit dat hij daarom ondernemer is geworden 😉 Samen met zijn broer Vincent en Johan Siefkes is hij ON. begonnen. 

Jeroen is onze marketing manager, waarmee hij een belangrijke rol binnen het bedrijf vervult. Eveneens is het zijn taak om wekelijks boodschappen te doen, maar dat gaat toch iets minder goed. De boter is namelijk regelmatig op en daar krijg je van die droge broodjes van.

Jeroen is een echte ras-optimist die altijd mogelijkheden ziet. Buiten werktijd drinkt hij graag een wijntje (soms wel twee) en ook weet hij bijzonder veel van geschiedenis. Vooral het verhaal van Bommen Berend mag hij graag aan Jan en alleman vertellen. Dat jij gewoon een willekeurige & nietsvermoedende voorbijganger bent maakt voor hem dan niks uit.
Je bent gewaarschuwd. 😉

Jeroen in het kort:

Jeroen WERKT SAMEN MET:

word deel van on(s) team!

Zie jij jezelf – net als Jeroen – al helemaal onderdeel worden van team ON.? Aarzel dan niet en verstuur nu jouw open sollicitatie via het formulier hieronder! Je ontvangt altijd binnen één week reactie.

info@ondigitalmarketing.nl

050 211 2723

Stationsweg 3G, 9726 AC Groningen