Marco Coello Chavarria

Marco Chavarria

SOCIAL MARKETEER

marco@ondigitalmarketing.nl

  • Marco komt oorspronkelijk uit Honduras
  • Leergierige en nieuwsgierige persoonlijkheid
  • Kent alle stations tussen Groningen en Dronten

Marco is een sociale social media specialist. Hij is niet alleen sociaal in de virtuele werelden van Instagram en Facebook, want ook in de echte wereld bouwt hij graag relaties op met mensen. Hij is dan ook dol op het leven bekijken vanuit andermans perspectief. Regelmatig bekijkt hij het leven uit de ogen van een soldaat, gelukkig doet hij dat wel op de Playstation. Marco is namelijk dol op Call of Duty.

Zijn vrije tijd vult Marco verder graag met sporten, lezen en spontane activiteiten ondernemen. In de keuken kiest hij het liefst voor Zuid Amerikaanse gerechten. Ook is Marco fan van regisseur Christopher Nolan, bekend van films als Dunkirk, Justice League, Interstellar en Tenet.

Benieuwd of Marco jouw social media kanalen perfect kan regisseren? Waarschijnlijk wel. Hij is namelijk constant bezig met zichzelf ontwikkelen en slaagt er mede daardoor in altijd weer sterke ideeën te presenteren.

Marco in het kort:

Marco WERKT SAMEN MET:

word deel van on(s) team!

Zie jij jezelf – net als Marlies – al helemaal onderdeel worden van team ON.? Aarzel dan niet en verstuur nu jouw open sollicitatie via het formulier hieronder! Je ontvangt altijd binnen één week reactie.

info@ondigitalmarketing.nl

050 211 2723

Stationsweg 3G, 9726 AC Groningen