Marloes van Baardwijk

MARLOES VAN BAARDWIJK

SEO MARKETEER

marloes@ondigitalmarketing.nl

  • Heeft haar Master Marketing Management
  • Draagt kleding met hysterische printjes
  • Vindt dat ze klassieke pianomuziek moet draaien voor haar concentratie

Hoewel Marloes graag kleding met hysterische printjes draagt, is ze op kantoor de rust zelve. Dat moet ook wel, want ze moet met volle concentratie aan SEO projecten werken. Voordat ze bij ON. kwam werken heeft Marloes al talloze teksten geschreven over uiteenlopende onderwerpen. Ze is daardoor veranderd in een wandelende encyclopedie. Voor de Wikipedia generatie: een encyclopedie is zo’n dik boek met informatie over alles.

Buiten werktijd gaat Marloes regelmatig een rondje hardlopen. Tenminste, als het niet regent. Dat doet ze om het eten van diverse lekkernijen te compenseren. Ja, deze keukenprinses kan alles maken. Risotto, stoofpotjes en kazige gerechten zijn de specialiteiten van het huis.

Marloes, officieel een Brabander, woonde ooit een half jaar in Scandinavië (temperatuur: -38°C). Dat was afzien, want ze is dol op de zon. Hoe meer zonlicht, hoe beter het humeur (kijk dus uit in de herfst en winter). En ook haar grote collectie kamerplanten profiteert graag van zonnestralen. Wil jij een zonnige toekomst voor je website? Schakel dan Marloes in voor SEO!

Marloes in het kort:

Marloes werkt samen met:

word deel van on(s) team!

Zie jij jezelf – net als Eva – al helemaal onderdeel worden van team ON.? Aarzel dan niet en verstuur nu jouw open sollicitatie via het formulier hieronder! Je ontvangt altijd binnen één week reactie.

info@ondigitalmarketing.nl

050 211 2723

Stationsweg 3G, 9726 AC Groningen