Richard Schuurman SEA marketeer

Richard Schuurman

SEA MARKETEER

richard@ondigitalmarketing.nl

  • Ontwikkelt zich met de snelheid van een raket
  • De kroonprins van de SEA wereld
  • Heeft zijn eerste grote mensen baan bij ON.

We roepen al jaren dat ON. een jong bedrijf is, maar ondertussen worden we allemaal een jaartje ouder. Richard behoort met zijn 25 jaar (op het moment van schrijven) tot een select groepje dat nog niet angstvallig naar de naderende 30 kijkt. Direct na zijn studie Commerciële Economie in Groningen is hij met zijn neus in de boter gevallen. Het was een zachte landing, want hij kon namelijk gelijk doorstromen naar een baan als SEA marketeer bij ON. Digital Marketing.

Richard is geboren in Almere en deels opgegroeid in Assen. Nu woont hij al enkele jaren in Groningen. Inderdaad, hij weet al hoe het voelt om promotie te maken! Als beginnend SEA specialist leert Richard razendsnel. Zelfs in de tijd waarin jij deze tekst leest is hij waarschijnlijk weer beter geworden in zijn vak. Met zijn groeiende kennis en toenemende ervaring brengt hij omzetten van zijn klanten naar ongekende hoogtes. Zo hoog, dat je gaat twijfelen of er toch niet iets boven Groningen gaat…

Richard heeft tijdens zijn opvoeding weinig over voeding geleerd. Hij houdt namelijk van alle soorten ongezond eten en spoelt dit bij voorkeur weg met speciaalbier. Hij traint de calorieën er weer af bij de sportschool en gaat in de avond graag gamen of sport kijken, waarbij hij een voorkeur heeft voor voetbal en formule 1. Wil je weten hoe Richard jouw online resultaten kan verbeteren met SEA? Neem dan contact met hem op!

RICHARD in het kort:

Richard WERKT SAMEN MET:

word deel van on(s) team!

Zie jij jezelf – net als Richard – al helemaal onderdeel worden van team ON.? Aarzel dan niet en verstuur nu jouw open sollicitatie via het formulier hieronder! Je ontvangt altijd binnen één week reactie.

info@ondigitalmarketing.nl

050 211 2723

Stationsweg 3G, 9726 AC Groningen