rob nijmeijer

PROJECTLEIDER SEO

rob@ondigitalmarketing.nl

  • SEO-generaal verantwoordelijk voor kennisverspreiding in het team
  • Zit vaak als een garnaal in zijn stoel
  • Gek op harde beukmuziek


Rob is projectleider van team SEO en bezit krankzinnig veel kennis. Zoveel dat je bijna zou denken dat hij al met SEO bezig was toen SEO nog niet eens bestond. Klanten én collega’s lopen met hem weg omdat hij altijd klaar staat om te helpen of om geduldig uitleg te geven. Met zijn kunde en ervaring weet hij de websites van onze klanten moeiteloos naar de top van Google te werken.

Tijdens het werken zit Rob regelmatig in zijn stoel te stuiteren. Hij is namelijk gek op hardstyle en hardcore, wat hij met regelmaat even op standje gehoorbeschadiging door de speakers van het kantoor pompt. Naar eigen zeggen gaat hij daar nóg sneller en effectiever van werken, maar tegelijkertijd bezorgt hij collega’s ook een hartverzakking. Multitasking op zijn best. 

Klein nadeel: terwijl Rob zijn SEO kunsten vertoont zit hij doorgaans ook als een garnaal in zijn stoel. Het gevolg hiervan is dat hij vaak naar de fysio moet. Je weet dus waar je moet zoeken als hij zijn telefoon niet opneemt😝…

Rob in het kort:

Rob WERKT SAMEN MET:

word deel van on(s) team!

Zie jij jezelf – net als Rob – al helemaal onderdeel worden van team ON.? Aarzel dan niet en verstuur nu jouw open sollicitatie via het formulier hieronder! Je ontvangt altijd binnen één week reactie.

info@ondigitalmarketing.nl

050 211 2723

Stationsweg 3G, 9726 AC Groningen