SEA SPECIALIST

Archie Kasan

Ooit behoorde Archie tot de top 10 beste cocktail bartenders van Nederland. Nu helpt deze SEA trainee zijn klanten met het verbeteren van online resultaten. Met een cocktail van leergierigheid, ‘streetwise knowledge’ en brede werkervaring heeft hij alles in huis om een marketeer van het hoogste niveau te worden.

Archie is een echte Grunneger, maar tegelijk ook een man van de wereld. Hij is dol op reizen en maakte al op zijn derde een hele lang reis. Toen kwam hij van Paramaribo naar Groningen. Niet om eierballen te proeven trouwens, want Archie is meer een fan van Korean BBQ en sushi.

Professioneel cocktails bouwen deed hij bij de bekende Groningse bar Mr. Mofongo’s. Na verloop vond Archie het wel mooi geweest achter de bar; hij ging verder voor de bar met een functie als brand ambassador bij Hooghoudt. De eer hooghouden van een echt Gronings merk beviel hem wel, maar uiteindelijk was hij toch weer toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft deze vrolijke praatjesmaker gevonden bij ON.!

Archie is een kersverse vader die zichzelf omschrijft als een sociaal dier. Gelukkig hebben wij ontdekt dat hij ook menselijke trekjes heeft. Dus wil je jouw website of webshop beter laten presteren met SEA? Neem dan contact op met Archie!

Archie Kasan

Stuur mij een mail!

archie@ondigitalmarketing.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.