SEO SPECIALIST

Bram van Dieren

Dit is Bram! Bram heeft tijdens zijn opleiding International Marketing Management een goede indruk gemaakt op onder andere zijn docenten en is direct vanuit zijn studie het team SEO bij ON. komen versterken. 

Bram heeft zijn eerste levensjaren doorgebracht op het gezellige eiland Terschelling. Uiteindelijk is hij met zijn moeder en tweelingbroer naar Groningen verhuisd. In Groningen heeft hij zijn studie netjes in één keer afgemaakt (ja, ja, gewoon in vier jaar 💪)! Tijdens zijn studie heeft hij nog een tijdje in Barcelona stage gelopen, maar hij heeft er toch voor gekozen in het mooie Groningen te blijven. 

Inmiddels woont Bram met zijn vriendin en twee katten in Stad. Maar hij zit zeker niet aan de bank vastgeplakt! Hij is één avond in de week in de RGB Bar te vinden als DJ, speelt piano en trapt regelmatig een balletje met zijn vriendenvoetbalteam in Glimmen. 

Bram heeft een enorme passie voor online marketing, en dan vooral voor SEO. Hij is ervan overtuigd goed op zijn plek te zijn binnen ON. Bram omschrijft zichzelf als open en sociaal. Heb jij SEO vragen voor Bram of wil je een keer dansen op zijn plaatjes? 🕺Neem gerust contact op met Bram! 

Bram-ON-Digital-Marketing

Stuur mij een mail!

bram@ondigitalmarketing.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.