SEO SPECIALIST

Emma Posthumus

Zodra mensen erachter komen dat Emma oorspronkelijk uit Friesland komt, grappen ze vaak: ā€˜Het mooiste van Friesland is de trein naar Groningenā€™. Eerlijk gezegd is Emma het daar wel mee eens. Ze woont al jaren met veel plezier in Stad en heeft zich nog nooit ergens zo thuis gevoeld. We hopen dat ze weet dat we succesvol samenwerken met veel bedrijven in Frieslandā€¦

Door haar ervaring als communicatieadviseur weet ze veel van taal, teksten en websites, wat goed van pas komt bij alle SEO-teksten die ze schrijft. Ook heeft Emma een bachelor Nederlands, waardoor ze als een pedante wijsneus iedereen corrigeert. Maar okƩ, zo kunnen we wel perfect werk afleveren.

Emma is een soort stuiterbal die rondjes draait op haar bureaustoel. Misschien heeft het iets te maken met de 1000 koppen koffie die ze dagelijks drinkt. Als ze echter eenmaal gefocust is, ramt ze met gemak de ene na de andere tekst opĀ papierĀ haar beeldscherm. Om die focus te vinden, doet ze meestal noise-cancelling oordopjes in. Zonder muziek, overigens. Wat!?

Haar vrije tijd brengt Emma graag door in de sportschool, waar ze zwaardere gewichten tilt dan de gemiddelde man. Dat krijg je dus als je 1000 koppen koffie per dag optilt. Nee, half werk leveren komt niet in haar woordenboek voor!

Stuur mij een mail!

emma@ondigitalmarketing.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.