WEBDEVELOPER

Erik Witteveen

Programmeren kan je leren. En dat is precies wat Erik gedaan heeft. Hij begon met professioneel programmeren in Ierland, waar hij zijn eerste baan had. Onder het genot van een goed glas Guinness wist hij diverse opleidingen af te ronden en certificaten te behalen. We hebben het dan onder meer over WebGL en fullstack programmeren. Geen idee waar dit over gaat? Geen probleem, ga er maar vanuit dat Erik de juiste persoon is als je iemand zoekt om een website te laten bouwen.

Erik heeft een groot deel van zijn leven in Giethoorn gewoond, maar is enige tijd geleden naar Groningen verhuisd. Het was wel een behoorlijk eind varen met de punter door alle slootjes, maar gelukkig ligt het kantoor van ON. aan het verbindingskanaal in de stad.

Al sinds zijn jeugd is Erik hobbymatig bezig met programmeren. In het verleden maakte hij onder meer games en tools. Daarnaast is hij dol op koken en stond hij 4 jaar in de keuken van een restaurant te Giethoorn. Verder besteedt Erik zijn tijd graag aan tekenen, sporten, in de natuur zijn en varen rondom – inderdaad – Giethoorn. ā€˜Optimaal levenā€™ is een belangrijke interesse van Erik. Dit wil zeggen dat hij graag het uiterste haalt uit alles wat hij doet. Komt dat even goed uit, als jij je website door Erik laat bouwen?

Erik Witteveen ON Digital IT

Stuur mij een mail!

erik@weareon-it.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.