ONLINE CONSULTANT

Fadi Abdenabi

Even voorstellen.. dit is Fadi! Fadi is een enthousiaste, gemotiveerde professional afgestudeerd in Entrepreneurship and Retail Management. Fadi is spontaan, ambitieus en sociaal – maarrr hij kan ook veeleisend zijn. En dan vooral naar zichzelf en zijn prestaties. Fadi is als online consultant het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten.
 
Fadi heeft brede en diepgaande kennis van online marketing. Hij legt binnen no-time zijn vinger op de zere plek als het gaat om het analyseren van de online marketing van ieder willekeurige bedrijf. Uiteindelijk heeft Fadi als doel om ondernemers te voorzien van passend en eerlijk advies. Ziet Fadi iets wat beter kan? Dan kan het maar zo zijn dat hij daarover even contact met je opneemt en je uitnodigt voor een kop koffie ☕.
 
In zijn vrije tijd is Fadi veel bezig met fitness en gezelligheid met vrienden. Daarnaast vindt hij het heerlijk om lekker in de keuken te staan kokkerellen, zo staat hij tijdens zijn pauze ook regelmatig in de keuken bij ON. Dus heb je zin in een gezonde lunch, een goede kop koffie of ben je benieuwd wat Fadi voor advies voor jouw online marketing heeft? Neem dan gerust contact met hem op!
Fadi-ON-Digital-Marketing

Stuur mij een mail!

fadi@ondigitalmarketing.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.