SEO SPECIALIST

Joost Hanema

Meet Joost! Deze geboren en getogen Stadjer is na zijn studietijd in een gezellig studentenhuis met internationals blijven wonen. Hij vindt het erg gezellig om in de avond met zā€™n allen gezellig een biertje te drinken. Hij studeerde ā€˜International Businessā€™ aan de Hanzehogeschool. Hij deed een specialisatie ā€˜International Marketingā€™  en woonde tijdens zijn studie een jaar op Cyprus. 

Joost houdt van landen bezoeken waar de zon veel schijnt en hij geen jas aan hoeft naar buiten. šŸ˜Ž Hij heeft na zijn studie daarom een tijdje als barman gewerkt op Kreta. Joost staat bekend als een ondernemend persoon. Hij vindt het leuk om te reizen en naar feestjes te gaan. Als er binnen de vriendengroep van Joost iets georganiseerd moet worden, dan is hij vaak de aangewezen persoon om dit te regelen.

Ook is hij met enige regelmaat te vinden in de Euroborg, ook al durft hij tegenwoordig bijna niet meer te zeggen dat hij FC Groningen fan is. šŸ«£ Tot slot is Joost misschien wel de grootste Drum-‘n-bass fan die je zult tegenkomen. Als er een Drum-‘n-bass feest of festival wordt georganiseerd in Groningen en omstreken dan zul je Joost hier gegarandeerd tegenkomen. Nog niet zo bekend met het muziekgenre Drum-‘n-bass? Of heb je een SEO vraag? Joost mag het weten!

Joost ON. Digital Marketing

Stuur mij een mail!

joost@ondigitalmarketing.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.