SEA SPECIALIST

Kaylee Bus

Dit is Kaylee! Kaylee komt oorspronkelijk uit Hengelo(ooo) en woont tegenwoordig in het mooie Groningen. Vrijwel haar hele jeugd stond in het teken van topsport. Deze dame heeft namelijk bijna de gehele jeugd doorlopen bij de KNVB en heeft in de jeugd/beloften gespeeld bij FC Twente en PEC Zwolle. Helaas kwam na meerdere kruisbandblessures een einde aan haar voetbalcarrière.

Kaylee heeft al een behoorlijke route afgelegd als het gaat om studeren en werken. Ze heeft een bachelor commerci√ęle economie afgerond. Tijdens deze opleiding woonde ze een half jaar in Zuid-Afrika voor haar stage. Haar afstudeerstage deed ze bij een reisorganisatie in Leiden (waar ze destijds ook woonde), hier heeft ze na haar studie alvast wat ervaring opgedaan als marketeer. Voor haar pre- master Marketing vloog Kaylee over naar het hoge Noorden. Hierna deed ze de gecombineerde masters Marketing (Marketing Management en Marketing Analytics & Data Science).

Naast sporten, studeren en werken houdt Kaylee er ook nog de nodige hobby’s en interesses op na! Kaylee is het liefst onder de mensen en spreekt dus ook vaak af met vrienden. Ze doet graag pubquizzen, een potje poolen, spelletjes avonden bij vrienden en anders gewoon lekker borrelen op het terras. En ze heeft niet voor niks bij een online reisbureau gewerkt. Kaylee houdt namelijk ontzettend van reizen en bezoekt zoveel mogelijk landen, de teller staat nu op 39 landen! Ze gaat dan wel voor actieve vakanties want Kaylee kan maar slecht stilzitten.

Ben jij op zoek naar een actieve en enthousiaste SEA marketeer of ben je toe aan nieuwe reisinspiratie? Neem gerust contact op met Kaylee! Zij maakt graag een praatje!

Kaylee Bus ON. Digital Marketing

Stuur mij een mail!

kaylee@ondigitalmarketing.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.