CO-FOUNDER ON. DIGITAL IT

Kevin de Vette

Kevin is wel een bijzonder figuur en over hem kunnen we zo een heel boek schrijven. Daar is hier geen ruimte voor, dus we zetten even de belangrijkste wetenswaardigheden voor je op een rij.

In eerste instantie denk je dat Kevin een enorme nerd is. Hij denkt zelf ook dat mensen dat denken en wil graag even benoemen dat hij dus geen nerd is. Snap je het nog? Mooi! Kevin is developer bij ON. en bouwt de mooiste en beste websites voor zijn klanten. Naast zijn afgeleverde werk is ook zijn humor van een hoog niveau.

Hij beschrijft zichzelf als iemand die altijd aanspreekbaar is. Houd er wel rekening mee dat je eerst een paar grappen moet aanhoren als je Kevin daadwerkelijk aanspreekt.

Kevin heeft geen alcohol of cafeĂŻne nodig om helemaal los te komen. Trakteer hem gewoon op water en schrik niet als hij opeens een imitatie van Elton John opvoert. In zijn vrije tijd stapt hij op de racefiets. Na een lange fietstocht ploft hij neer op de bank om wielrennen te kijken, uiteraard onder het genot van een goed glas gemeentepils. Het allerleukste van Kevin is dat hij met eten net een klein kind is. Hij is namelijk dol op patat en roze koeken, maar moet niks hebben van exotische specialiteiten.

Ben je niet geïnteresseerd in zijn humor, favoriete eten en hobby’s? Neem dan alsnog contact op met Kevin en laat hem jouw nieuwe website bouwen!

Stuur mij een mail!

kevin@weareon-it.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.