DEVELOPER

MAIK SPORTEL

Maik is developer. Gaap, denk je dan. Developers zijn saai. Nou, dat valt in dit geval wel mee. Daarover later meer. Maik, woonachtig in Sappemeer, is druk bezig met zijn opleiding integrale veiligheidskunde en gaat zich specialiseren in cybersafety. Via stages, onder meer bij de toenmalige ondernemer en huidige collega Kevin, heeft hij al enkele jaren ervaring opgebouwd als developer.

Ook als je geen website nodig hebt kan je terecht bij Maik. Hij heeft namelijk ervaring als servicebaliemedewerker bij de GAMMA en kan je alles vertellen over klussen. Eigenlijk is Maik alles wat je nodig hebt in het leven: eerst bouwt hij je huis, dan je website en tot slot zorgt hij voor de veiligheid.

Nu terug naar dat wat je wil weten. Waarom is deze developer niet saai? Maik komt in eerste instantie wat schuchter over, maar bij personeelsfeestjes is hij altijd de man die het licht uitzet. Daar komt nog bij dat hij dan verkleed als Anton aus Tirol verschijnt, al mogen we helaas van hem de fotoā€™s hier niet plaatsen. Verder is zijn muzieksmaak niet alledaags, want Maik is gek op zowel rap als country. Ja, je leest het goed: Maik is een veelzijdig persoon. Bouwt hij jouw nieuwe website? Stuur hem nu een mail!

Stuur mij een mail!

maik@weareon-it.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.