SOCIAL SPECIALIST

Marjolein Tiggelaar

“Een fijne samenwerking is voor mij een pré en mijn doel is om fantastische resultaten samen te oogsten ;-).” Misschien is dit een uitspraak die je van veel marketeers zou verwachten, maar wist je dat hier bij Marjolein zoveel meer achter zit? Deze rasechte boerin heeft haar trekkerrijbewijs en heeft haar hart laten spreken tijdens de boerenprotesten van 2019, en nu is ze hier om samen met ons te zaaien en te oogsten!

Marjolein noemt zichzelf een professioneel flierefluiter, maar daar is ze dan ook écht een kei in. Voor alle pleziertjes in het leven is ze dan ook zeer bereid om de handen uit de mouwen te steken. Marjoleins’ grote trots is haar busje, dat ze zelf tot camper heeft omgebouwd om de mooiste plekjes van het land te kunnen spotten – vanuit het comfort van haar knusse bed in de bus.

Stiekem is Marjolein een klein beetje een hippie. Het leven in de jaren ’70 had haar dan ook zeker niet ongelukkig gemaakt, met haar passie voor ABBA, Mamma Mia! en vintage. Bovendien is Marjolein gewoon één en al liefde, zowel voor haar vrienden en familie als haar lieve Berner Sennen/Appenzeller hond Boris. Aan een dosis enthousiasme en dromen heeft ze geen tekort, naast haar baan bij ON. is ze druk op weg haar droomleven te realiseren met het concept Liene on the Road.

Alles wat Marjoleins hart laat zingen, zie je ook terug in haar passie voor het marketingvak. Met de mooiste creaties en teksten zet ze haar kunsten graag in om anderen net zo enthousiast te maken als zijzelf! Fotoshoots, content of gewoon pure inspiratie: met haar bijzondere kijk op het leven is Marjolein in staat om iedereen tot in zijn ziel te raken. Als dat geen marketing is!

Zoek jij een enthousiaste social specialist die echt met je mee durft te dromen? Neem dan contact op met Marjolein. Wie weet oogsten jullie dan binnenkort al samen de eerste resultaten!

Stuur mij een mail!

marjolein@ondigitalmarketing.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.