SEA TRAINEE

Mohammed Hussein

Mohammed heeft veel bijnamen. Omdat we willen dat hij met alle bijnamen gevonden wordt in Google, gaan we ze hier allemaal noemen: Mo, Mootje, Mootjuuuh, Moha en Mo Money. Het hebben van veel bijnamen is niet zijn enige talent. Hij heeft namelijk ook heel veel verstand van SEA. Die kennis gebruikt hij dan weer om jouw bedrijf online naar de top te brengen.

We gaan nog even door over de talenten van Mohammed. Hij is namelijk een talentvol basketballer die in de jeugd van Donar speelde. Een professionele loopbaan in Martiniplaza zat er uiteindelijk niet in, maar basketbal is nog altijd een sport die hij fanatiek volgt. Vooral het bijhouden van statistieken vindt Mohammed geweldig. Die interesse in statistieken komen goed van pas bij het uitvoeren van SEA werkzaamheden.

Als je talent zonder t op het einde schrijft hou je talen over. Die beheerst Mohammed als geen ander, want hij kan Arabisch, Engels, Duits, Nederlands, Spaans én Drents. Wil je weten wat Mohammed voor jouw onderneming kan betekenen op het gebied van zoekmachine adverteren? Stuur hem dan een mail in één van de talen die hij beheerst en hij gaat voor je aan de slag!

Mohammed Hussein ON Digital

Stuur mij een mail!

mohammed@ondigitalmarketing.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.