SEO STRATEGIST

Rob Nijmeijer

Rob is Head of SEO en bezit krankzinnig veel kennis. Zoveel dat je bijna zou denken dat hij al met SEO bezig was toen SEO nog niet eens bestond. Klanten én collega’s lopen met hem weg omdat hij altijd klaar staat om te helpen of om geduldig uitleg te geven. Met zijn kunde en ervaring weet hij de websites van onze klanten moeiteloos naar de top van Google te werken. Intern traint hij (nieuwe) SEO specialisten, zodat zijn hoge niveau de standaard wordt bij ON.!

Tijdens het werken zit Rob regelmatig in zijn stoel te stuiteren. Hij is namelijk gek op hardstyle en hardcore, wat hij met regelmaat even op standje gehoorbeschadiging door de speakers van het kantoor pompt. Naar eigen zeggen gaat hij daar nóg sneller en effectiever van werken, maar tegelijkertijd bezorgt hij collega’s ook een hartverzakking. Multitasking op zijn best.

Klein nadeel: terwijl Rob zijn SEO kunsten vertoont zit hij doorgaans ook als een garnaal in zijn stoel. Het gevolg hiervan is dat hij vaak naar de fysio moet. Je weet dus waar je moet zoeken als hij zijn telefoon niet opneemt😝…

Stuur mij een mail!

rob@ondigitalmarketing.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.