SEO SPECIALIST

Sander Spiegelaar

Houd er rekening mee dat je Sander kan tegenkomen als je komend weekend een wandeling gaat maken, want Sander omschrijft zichzelf als een wandelende ICT helpdesk. Zonder gekheid, Sander bouwde al op zijn twaalfde zijn eerste website en heeft sindsdien alles op het gebied van programmeren geleerd. Daarom wordt hij vaak ingeschakeld bij technische vragen.

Bij toeval kwam Sander terecht bij een SEO functie. Inderdaad, dat vraagt niet alleen om technische kennis, maar ook om creativiteit en analytisch vermogen. Dat heeft hij door de jaren heen sterk ontwikkeld, waardoor hij nu een echt digitaal multitalent is. Mede daarom mag Sander nu zijn kunsten vertonen bij ON. Digital Marketing, waar hij een waardevolle versterking is voor het team.

Als je Sander kwijt bent moet je even aan de andere kant van het net kijken, want hij is een fanatieke volleyballer uit een echte volleybalfamilie. Ook Jiu Jitsu behoort tot zijn favoriete sporten. Verder is Sander dol op koffie en cola, dus schrik niet als hij wat druk wordt door een overdosis cafeïne.

Wil jij hoger in Google staan? Grote kans dat Sander jou kan helpen. Neem dus gerust contact op!

Sander Spiegelaar

Stuur mij een mail!

sander@ondigitalmarketing.nl

Teamgenoten

Solliciteren

Vul het formulier hieronder volledig in en wij nemen spoedig contact met je op.