Webshop laten maken

Een webshop laten maken doe je bij ON Digital Marketing in Groningen. Wij bouwen jouw webwinkel in WordPress met het betrouwbare Woocommerce platform. Elke webwinkel wordt gebouwd om maximaal te converteren.

De ervaren developers van ons zusterbedrijf ON. IT zorgen voor de uitvoering als jij je nieuwe webshop wil laten maken door ons. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte of meer informatie!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WORDPRESS EN WOOCOMMERCE WEBSHOP LATEN MAKEN

Webshops bouwen wij in WordPress, waarbij we gebruikmaken van het Woocommerce platform. Je profiteert van betrouwbare en bewezen techniek, terwijl we daarbij volledig maatwerk kunnen leveren.

Dankzij jaren ervaring en kennis van de nieuwste ontwikkelingen kunnen we een hoogwaardige webwinkel voor jouw organisatie bouwen. Wat zijn nog meer redenen om voor ON. te kiezen?

  • Wij bouwen webshops die écht converteren;
  • Maatwerk is mogelijk dankzij het gebruik van Woocommerce en WordPress;
  • We maken website Google vriendelijk voor de vindbaarheid;
  • Ontwerp door onze professionele designers;
  • Ervaren marketeers denken mee bij de ontwikkeling.
on-foto

WEBWINKEL BOUWEN MET EEN PASSEND DESIGN

Een website laten maken door ON. betekent ook dat je een design krijgt dat perfect past bij je organisatie. Wij hebben creatieve designers in huis die een ontwerp maken dat aansluit bij je huisstijl. Natuurlijk bieden we daarbij ruimte voor feedback van jou als opdrachtgever.

Bij het maken van een design houden we vanzelfsprekend met alles wat de conversie kan verhogen. Daarbij passen we best-practices uit de markt toe.

Webshops bouwen doen we standaard met het oog op desktop én mobiel gebruik, want steeds meer mensen shoppen via hun smartphone.

JOUW WEBSHOP KLAAR VOOR ONLINE MARKETING

Natuurlijk, een goed functionerende en professionele webshop laten maken doe je om jouw online resultaten te verbeteren. Maar er is meer nodig. Zo heb je verkeer naar je webwinkel nodig. Dit kan door online marketing kanalen als email marketing, SEO, SEA en social media in te zetten.

Wij bereiden jouw website voor op de toepassing van online marketing. Technisch richten we de webshop zo in dat deze voldoet aan de wensen van grote zoekmachines als Google. Om dit te waarborgen kijken onze online marketeers mee tijdens de bouw van je webshop.

WEBWINKEL HOSTING EN ONDERHOUD

Hoe zorg je doorlopend voor een feilloos functionerende en veilige webshop? ON. staat voor je klaar met ondersteuning. Wij verzorgen onderhoud, verhelpen eventuele storingen en voorkomen ook dat je webwinkel vatbaar wordt voor hackers.

Voor het onderhoud van je website hebben we diverse onderhoudspakketten beschikbaar. Natuurlijk is het ook hier mogelijk om maatwerk te leveren. Onderhoud kan daarnaast gecombineerd worden met de hosting van je website.

WEBSHOP LATEN MAKEN? VRAAG OM EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE!

Heb je de ambitie om een webshop te starten of wil je jouw huidige webwinkel vervangen? De kans is groot dat we jou kunnen helpen.

Wij maken het verschil door webshops te bouwen die écht converteren. Bel of mail gerust als je vragen hebt over onze werkwijze. Natuurlijk kun je ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen als je een webshop wil laten maken!