Website laten maken

Een professionele website laten maken door ON. Digital Marketing in Groningen? De kwaliteit van je website bepaalt voor een aanzienlijk deel of je jouw online doelen haalt. Onze ervaren website bouwers helpen jou door websites te ontwikkelen die voldoen aan alle voorwaarden om online succesvol te zijn.

Websites worden gebouwd in WordPress door ons zusterbedrijf ON. IT. Neem direct contact op als je een nieuwe website wil laten bouwen. We geven graag meer informatie of maken een vrijblijvende offerte voor jou!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN DOOR ON.

Mogelijk heb je nog geen website of voldoet je huidige website niet aan de eisen van deze tijd. Een nieuwe website laten maken is dan een goed idee. Niet alleen is een website een belangrijk visitekaartje voor je onderneming, ook draagt een professionele en intuïtieve website bij aan het behalen van jouw (online) doelen.

Wij bouwen hoogwaardige WordPress websites op maat voor jou. Heb je binnen de website ook een webshop nodig? Dan gebruiken we het betrouwbare platform Woocommerce. De ontwikkeling wordt uitgevoerd door ons zusterbedrijf ON. IT. Waarom schakel je ons in?

  • We bouwen websites met het oog op conversie;
  • Betrouwbare techniek van WordPress en Woocommerce;
  • Ervaren marketeers denken mee bij de bouw;
  • Websites worden standaard Google vriendelijk gemaakt;
  • Oplevering binnen 2 maanden mogelijk.

WEBSITE BOUWER MET OOG VOOR CREATIEF EN FUNCTIONEEL DESIGN

Als je een website laat maken wil je wel dat het eindresultaat past bij wat jij als bedrijf wil uitstralen. Op basis van je huisstijl maken onze creatieve designers een passend ontwerp. Waar nodig passen we het ontwerp aan op basis van jouw feedback.

Naast een professioneel ontwerp letten we vanzelfsprekend ook op het gebruiksgemak. Een snelle en gebruiksvriendelijke website valt ongetwijfeld in de smaak bij jouw (potentiële) klanten. Als ervaren website bouwers kennen we de best practices uit de markt en weten we waar een website aan moet voldoen om optimaal rendement te behalen.

Dit betekent dat we niet alleen aandacht besteden aan de desktop versie van je website. Juist op mobiele apparaten moet jouw website ook perfect werken in deze tijd!

MAATWERK WEBSITE LATEN BOUWEN MET OOG OP ONLINE MARKETING

Een website alleen is doorgaans niet genoeg om daadwerkelijk online resultaten te boeken. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om zichtbaar te zijn in Google. Wij bouwen elke website direct Google vriendelijk, zodat je sneller resultaten kunt behalen met zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Onze online marketeers weten als geen ander waar een professionele website aan moet voldoen om succesvol te zijn. Daarom kijken zij mee bij het bouwproces en ondersteunen ze de developers.

HOSTING EN ONDERHOUD VAN JE WEBSITE

Wij bouwen hoge kwaliteit WordPress websites waarmee je vele jaren vooruit kunt. Desondanks zijn er soms aanpassingen nodig na verloop van tijd. Ook is de veiligheid een belangrijk onderwerp: het op tijd doorvoeren van updates voor bijvoorbeeld plugins voorkomt dat hackers toe kunnen slaan.

Wij hebben onderhoudspakketten waarmee we jouw website up to date en veilig houden. Daarnaast kun je ook de hosting bij ons neerleggen, nadat je een website door ons hebt laten maken.

on-foto

WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

De developers van ON. IT in Groningen helpen jou graag. Een hoogwaardige website is een belangrijke voorwaarde om online doelen te behalen. Wij weten precies wat nodig is voor jouw branche en maken maximaal gebruik van onze kennis en ervaring.

We vertellen je graag wat er mogelijk is en geven eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. Natuurlijk maken we ook graag een vrijblijvende offerte voor je. Een professionele WordPress website laten maken? Neem nu contact op!