Jeff | juli 12, 2023

Werken bij ON. is een feestje, maar de feestcommissie moet de slingers ophangen

Het is waar, werken bij ON. is een feestje! Maar dat het zo leuk is om bij ON. te werken, wordt mede mogelijk gemaakt door de feestcommissie! Ze organiseren bedrijfborrels, uitjes, kleine attenties voor het personeel en meer. Ben jij benieuwd hoe dit er bij ON. aan toe gaat? Of wil jij je werkgever overtuigen dat er een feestcommissie moet komen? In dit artikel lees je alles over de feestcommissie van ON. en waarom deze commissie onmisbaar is.

Kennismaken met de feestcommissie van ON. Digital Marketing

Momenteel bestaat de feestcommissie van ON. uit 4 enthousiaste dames Emma, Eva, Myrthe en Noya. 75% van de feestcommissie komt uit team SEO (zitten daar van die organisatorische talenten? ) en het vierde lid komt uit team E-mail. De dames kunnen goed samenwerken en hebben allemaal hun eigen sterke punten en rol binnen de commissie.

De commissieleden vinden het leuk om evenementen te organiseren, collega’s een leuke tijd te bezorgen en creatieve activiteiten te bedenken. Ze zijn niet vies van een themafeestje van tijd tot tijd en pakken graag groots uit. Eén keer per maand plannen ze een bijeenkomst waarin de plannen voor de komende maand worden besproken. Deze bijeenkomsten gaan vaak gepaard met een gezellig hapje eten.

Waarom is de feestcommissie een belangrijk onderdeel van ON. Digital Marketing?

Bij ON. heerst een echte ‘work hard, play hard’ cultuur. Iedere werkdag wordt er met meer dan 40 collega’s hard gewerkt om de klanten van ON. naar een volgend niveau te helpen – de “work hard” kant.

Daartegenover staat dat er tijdens werktijd ook wordt stilgestaan bij leuke momenten zoals verjaardagen, kleine en grote successen en mijlpalen van het bedrijf. Buiten werktijd wordt er daarbij gewerkt aan een leuke sfeer, teambuilding en het maken van mooie herinneringen samen met collega’s – de “play hard” kant.

Om te zorgen dat er voldoende aandacht wordt besteed aan de “play hard” kant van de cultuur, hebben we de feestcommissie om dit in goede banen te leiden.

Werken bij ON. Digital Marketing
Luuk kijkt vol trots naar alle gekke foto’s die zijn gemaakt tijdens de bedrijfsborrels en uitjes.

Hoe hangt de feestcommissie de slingers op bij ON. Digital Marketing?

De feestcommissie is verantwoordelijk voor vrijwel alle activiteiten die er vanuit ON. worden georganiseerd buiten werktijd, met uitzondering van de jaarlijkse teamuitje naar het buitenland. Wat voor leuke dingen worden er dan zoal georganiseerd?

Een greep uit de georganiseerde activiteiten in 2022:

  • Iedere maand een gezellige bedrijfsborrel;
  • Kleine attenties richting de hardwerkende collega’s;
  • Bedrijfsuitjes zoals (Bowlen, jeu de boulen, uit eten, etc.);
  • Een gezellige zomer BBQ;
  • Diverse themafeestjes zoals een Halloween karaoke party;
  • Schoentje zetten met Sinterklaas;
  • Gezamenlijk vieren van de feestdagen met bijvoorbeeld een paasontbijt, schoentje zetten, kerstdiner en kerstontbijt;

De feestcommissie bedenkt de uitjes en thema’s van de feestjes, nodigt de collega’s uit, verzorgt de boodschappen, reserveringen, communicatie met derden, aankleding van de locatie en doet een poging om e.e.a. in goede banen te leiden tijdens deze leuke activiteiten.

Wat leveren die bedrijfsborrels, feestjes en activiteiten op?

Eén van de dingen die ON. een unieke werkgever maakt is de cultuur en werksfeer. De collega’s van ON. omschrijven dit vaak als “het gevoel van thuiskomen” en het zijn van “één grote familie”.

Ondanks het feit dat de collega’s het tijdens werk zeker gezellig met elkaar hebben, wordt deze band heel erg versterkt tijdens deze leuke activiteiten. Om zo’n hechte band met elkaar te creëren, is het belangrijk om je collega’s ook in een andere omgeving en setting te leren kennen. De afgelopen jaren zijn er ontelbaar veel geweldige herinneringen gemaakt met elkaar. Dit is voor de collega’s van ON. ontzettend kostbaar.

Kijk eens wat een leuke familiefoto!

Wil jij ook genieten van zo’n bijzondere bedrijfscultuur en leuke activiteiten?

Bij ON. kunnen we ons heel goed voorstellen dat jij ook wel zo’n leuke werksfeer wilt ervaren en leuke dingen wilt ondernemen met je collega’s. Je kunt je werkgever dus proberen te overtuigen van bovenstaand verhaal, of je solliciteert nu gewoon bij ON. Digital Marketing!

ON. is doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s, kijk hiervoor op onze vacature pagina. En wie weet maak jij tijdens de volgende bedrijfsborrel van ON. kennis met jouw nieuwe collega’s! De feestcommissie gaat er ook in 2023 in ieder geval weer een groot feest van maken.

Vragen?

Contact opnemen