Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren, ook vaak omschreven als SEA of Search Engine Advertising, is een tak van online marketing die vaak al op de korte termijn effectief is.

Wij zijn een Google Certified Partner en kunnen je helpen met alle facetten van SEA. Denk aan Google Ads, Google Shopping en Google Remarketing. We zorgen voor verkeer naar je belangrijkste pagina’s en maken zoekmachine adverteren razendsnel rendabel voor jou.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu om een vrijblijvende SEA check!

Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

WAAROM ZOEKMACHINE ADVERTEREN (SEA) UITBESTEDEN AAN ON.?

Zoekmachine adverteren is een effectieve manier om meer uit je website of webwinkel te halen. Althans, als je de uitvoering overlaat aan specialisten. Het is een vorm van vraaggestuurd adverteren. Met andere woorden: de consument zoekt iets en jouw product of dienst komt naar voren.

Wil jij snel meer conversies, offerte aanvragen of andere doelen bereiken? Ten opzichte van andere online marketing diensten, zoals SEO, is het resultaat van SEA vaak direct al zichtbaar. SEA wordt dan ook gezien als de perfecte korte termijn oplossing. Daarnaast zijn resultaten perfect meetbaar en weet je dus precies wat er gebeurt.

En waarom zou je dan precies voor ON. kiezen? Dat zit zo:

  • We zijn een Google Certified Partner.
  • We beheersen alle aspecten van SEA, zoals Google Ads, Google Shopping, Google Remarketing en Bing Ads.
  • Bij ON. is goed niet goed genoeg. Al onze diensten zijn maandelijks opzegbaar; we bewijzen graag elke maand dat we op het hoogste niveau presteren.
  • Je betaalt alleen voor werkzaamheden waar je echt wat aan hebt. Je weet altijd wat we doen en waarom we dat doen. Daarnaast ontvang je heldere rapportages.
  • De wereld van zoekmachine adverteren verandert voortdurend. Binnen onze werkwijze staat innovatie voorop; wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
on-foto

SEARCH ENGINE ADVERTISING OP MAAT

Bij ON. adviseren we zoekmachine adverteren vaak voor bedrijven die snel resultaat willen zien. Echter is het ook op de lange termijn een geschikte optie om online succesvol te worden.

Voor we een SEA traject starten brengen we uitgebreid alle kansen in kaart. Vervolgens bouwen we een ijzersterke strategie, want SEA is maatwerk. We laten niks aan het toeval over en sturen telkens bij waar nodig.

Je weet dat jouw budget in goede handen is bij ON., want wij halen altijd het onderste uit de kan. We zorgen voor een uitstekende ROI (Return On Investment) en ROAS (Return On Ad Spend).

ADVIES VOOR ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Search Engine Advertising (SEA) is perfect in te passen in de meeste online marketing strategieën, samen met diensten als SEOe-mailmarketingmarketplaces en content marketing.

SEA uitbesteden is in ieder geval een goed idee, zeker als je zelf niet de kennis in huis hebt. Neem daarom vrijblijvend contact op, zodat wij een SEA check voor je kunnen uitvoeren. We laten dan snel weten wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine adverteren.

DIENSTEN BINNEN SEA

SEA omvat een aantal subdiensten, die wij allemaal voor je kunnen oppakken. Hierbij kun je denken aan het volgende:

Google Ads

Google Ads, voorheen Google Adwords, biedt de mogelijkheid om jouw producten of diensten te tonen in zoekresultaten van Google. Dit kan natuurlijk in gewone zoekresultaten, maar ook in Google Maps. Een slimme manier om doelgericht verkeer naar je website te halen.

Google Shopping

Met Google Shopping toon je jouw producten inclusief prijzen in zoekresultaten. Het is een vorm van zoekmachine adverteren die effectief is voor uiteenlopende webshops. Deze dienst is nog niet wereldwijd beschikbaar, maar gelukkig wel in Nederland.

Google Remarketing

Je hebt vast wel eens te maken gehad met Google Remarketing. Heb je net mooie vakanties opgezocht bij reisaanbieders, zie je plotseling overal advertenties voor de reizen die je bekeek. Dit heet dus remarketing. Het is een effectief middel dat goed past binnen de meeste SEA strategieën.

YouTube marketing

YouTube is een succesvol onderdeel van het Google imperium. Ook hier kan je adverteren. Niet alleen met advertenties vooraf en gedurende video’s, maar ook met tekstadvertenties tussen zoekresultaten voor video’s.

Bing Ads

Google is veruit de populairste zoekmachine in Nederland en veel andere landen. Bing, de zoekmachine van Microsoft, pakt in veel landen de tweede plek. Daarmee is het ook een interessant platform om te adverteren en wij kunnen dit voor jou doen.

SEA consultancy

Heb je een sterke SEA strategie nodig, of wil je begeleiding bij de uitvoering? Wij doen ook aan SEA consultancy, waarbij we een adviserende rol aannemen en jouw zoekmachine marketing naar een hoger plan brengen.

on-foto