Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven is dé oplossing voor iedere ondernemer die zijn site wel met SEO op de kaart wil zetten, maar zelf niet de tijd en expertise heeft om SEO-technisch sterke teksten te creëren die ook meerwaarde bieden. In feite is bloggen een van de belangrijkste diensten die we binnen ons SEO-pakket aanbieden, en dat is niet voor niets. Lees verder om te ontdekken waarom jouw blogs laten schrijven door ON. zo’n goed idee is!

Lees hier: 7 redenen waarom ook jíj zou moeten bloggen op jouw website
Vraag de gratis scan aan!

Vraag de gratis scan aan!

De voordelen van blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven heeft veel voordelen voor jouw website, zowel het bloggen zelf als het feit dat je het uitbesteedt aan een ervaren derde partij. Die voordelen zetten we hieronder graag eens voor je op een rijtje:

De voordelen van bloggen

Bloggen zelf heeft al veel voordelen als het aankomt op de waarde en vindbaarheid van je website. Het is niet voor niets een stukje dat niet in jouw SEO-strategie mag ontbreken, en dit is wel waarom:

  • Met kwalitatieve blogs toon je jouw expertise en help je vertrouwen bij je doelgroep op te bouwen. Hierdoor wordt jouw positie in zowel de ogen van Google als je websitebezoekers sterker.
  • Door je blogs in te steken op belangrijke (long-tail) zoekwoorden, verbeter je de vindbaarheid van je website. Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook ranken op informatieve zoekwoorden waarop je anders geen kans zou maken. Bovendien geven je aangetoonde autoriteit en expertise je een boost in Google, voor des te hogere posities.
  • Websitebezoekers die jouw blog getrouw lezen, zijn meer betrokken en zullen ook loyaler zijn aan jouw onderneming en merk. Daarbij is de kans automatisch groter dat zij vanuit jouw blog door zullen klikken naar de rest van jouw website om daar een aankoop te doen of een afspraak in te plannen: je verhoogt dus het potentieel voor conversies.

Kortom: bloggen zelf is al zo belangrijk voor jouw positie in de markt, en dan heeft je blogs láten schrijven nog meer voordelen!

De voordelen van het láten schrijven

De voordelen van het laten schrijven van jouw (SEO-)blogs zit niet alleen in tijdbesparing, maar ook in kwaliteit. Dat zit zo:

  • Een bureau dat ervaring heeft met SEO-teksten, weet exact hoe je zoekwoorden in een tekst verwerkt om de pagina zo hoog mogelijk te laten ranken. Als ondernemer heb jij deze ervaring waarschijnlijk niet, waardoor je tegen veel trial-and-error zult aanlopen en in het ergste geval helemaal nooit zult gaan ranken, zonder te weten waarom. Door SEO-blogs te laten schrijven, voorkom je dit probleem.
  • Blogs zouden eigenlijk onderdeel moeten uitmaken van je algehele SEO-strategie. Als je je SEO toch al uitbesteedt aan een andere partij, dan is het bijna zonde om níet te gaan bloggen!
  • En ja, uiteindelijk kan je blogs laten schrijven je veel tijd én geld schelen. Natuurlijk betaal je voor de dienst, maar al die uren waarin jij niet zelf hoeft te zitten zwoegen om blogs te schrijven, kun je besteden aan taken die jouw onderneming nog winstgevender kunnen maken. Dat is nog eens een win-win!
Blogs laten schrijven 1

Waarom je SEO blogs laten schrijven door een online marketing bureau?

Wil je SEO blogs laten schrijven, dan is dit echt een taak voor een online marketing bureau met specialisten op het gebied van SEO in dienst. Dit is belangrijk! Er zijn namelijk ook veel copywriters op de markt die wel expertise hebben met bloggen, maar niet per se met zoekmachineoptimalisatie. De prachtig klinkende marketingteksten die zij aanbieden voor je te schrijven, hebben dan ook lang niet altijd SEO-waarde.

Hint: kom je blogs tegen waarvan het belangrijkste zoekwoord niet direct in de eerste zin van de tekst verwerkt? Dan zijn dat waarschijnlijk óf geen SEO-blogs (wat wil zeggen dat ze niet op een zoekwoord zijn ingestoken), óf zijn ze geschreven door een ander type blogger.

Als jij specifiek SEO blogs wilt laten schrijven om te ranken, dan kies je dus voor een online marketing bureau.

Je blogs laten schrijven door ON.? Neem contact op!

Ben jij klaar om je blogstrategie naar een hoger niveau te tillen met krachtige SEO blogs? Neem dan contact met ons op; onze specialisten staan te trappelen om diepgaande, autoritaire blogs voor je te schrijven waarmee jij omhoog schiet in de rankings. Jouw (SEO) blogs laten schrijven doe je bij ON.!